2777
2789
عنوان

کسی اینجا قرص سیتالوپرام خورده

100 بازدید | 16 پست

دوروزه پزشک برام قرص سیتالوپرام ۲۰ و تجویز کرده

عوارضش آزار دهنده است مثل خشکی گلو ؛حس میکنم تو سرم سنگ گذاشتن انقدر سنگینی میکنه، بی حالی سردرد و...

برای افسردگی و اضطراب برام تجویز کرده همه راه هارو رفتم دیگه میخوام قرص کمک کنه

کسی این قرص و خورده؟ حالش بهتر شده؟؟؟چقدر طول میکشه اثر کنه؟

عشق فقط 

اره من خوردم خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا به شما نساخته ببر دکتر عوض میکنه

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی چند تا میخوری؟از یک چهارم شروع کردی؟

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

یدونه کامل

دکتر برا شوهرم تجویز کرد هفته اول یک چهارم بود هفته دوم نصف،هفته سوم سه چهارم چند روز بعد یه دونه کامل 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

حالت چقدر بهتر شد؟؟؟یه مدت بخورم ببینم عوارضش از بین میره یانه

خیلی بهترم 

نمیدونم عوارضش میره یانه با دکترت مشورت کن

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

حالش بهترشد؟؟

آره