2777
2789

سلام به روی ماه همتون🌻🎀

میدونم که خیلی هامون زندگی باهامون ناملایماتی

داشته و داره....خیلی هامون اینقدر خسته ایم که

حتی توان یه ذره بیشتر ادامه دادن هم نداریم....

اما دوست خوبم این یه حقیقته این دنیا دنیای

ناملایماته این طبیعت و قانونش هست😄

ولی اگر هر روز یه لیست از کارهامون آماده کنیم

و با تمام سختی ها اجراشون کنیم نگم براتون چه

حس شیرینی داره😍پس....

پش پلن‌روزانه روی یک برگه بنویس و شروع کن

به انجامشون...🌿📗

خیلی حرف زدم🙏

اگه دوست داشتید اینجا بنویسید کارهاتون،

تا مقید بشید به انجامش و بعد آخر شب 

دوباره بیاین همینجا و بگید چقدر موفق شدین

و حالتون چطوره....

چرا؟چون کمکت میکنه به اجرای برنامه ریزی

مقید بشی و دوم با اشتراک گزاشتنش حس

خوبی دریافت میکنی که یه محرک قوی برای

تبدیل شدن به《 یه آدم منظم و برنامه ریز

شاد میشه》🦋🪐

آرزو می‌کنم نور بشود همسایه قلب کوچکت🌻🌟

منتظر پلناتون هستم بدو ماشالله🧘🏼‍♀️🍒یه بسم

الله بگو شروع کن!

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟

چه وایب خوبی داره تایپکت ؛💖🥺

من به خودم قول دادم امسال شروع کنم و کم نیارم 

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙

اول خودم میگم:

حداقل ۴ قسمت از کتاب مورد نظرم که آزمون دارم بخونم

و دو قسمت جدید خلاصه نویسی شو انجام بدم.

حداقل ۲ قسمت از برنامه درسی مو اجرا کنم🍉🍓

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه وایب خوبی داره تایپکت ؛💖🥺من به خودم قول دادم امسال شروع کنم و کم نیارم

مممنونم عزیزم از نگاه زیبات قشنگم😘

شاید چون خودم در چنین شرایطی هستم 

بهتر میدونم هم نوعانم درک کنم...🦋

امیدوارم و آرزو می‌کنم امروز بترکونی و وقتی

برنامه روزانه ات تیک میزنی پر از اکلیل و

انرژی بشی حتما امتحان کن اگه تاحالا انجام

ندادی🌸🤍

مممنونم عزیزم از نگاه زیبات قشنگم😘شاید چون خودم در چنین شرایطی هستم بهتر میدونم هم نوعانم درک کنم.. ...

مرسی عزیزممم

انشالله🥲💖

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙
چقدر برای من بود و نیاز داشتم بهش انشاءالله دارم امتحان نهایی میدم و بعد کنکور دعا کن برام خیر ببین ...

بدو بدو شروع کن رتبه برتر اینده🌟👍😍🤍سخته ولی شدنی

جون آدمو میگیره اما بعدش هزارتا جون بهت میده😄

(وی نیز کنکوری است)

اخ آخ حق گفتی انشاالله هر دومون موفق بشیم بریم ک بترکونیم فایتینگ

چقدر جالب هم رشته ایم!😍

من دیگه میرم دو سه پارت اجرا کردم میام

موفقیتت گلم👍🌻