2789
عنوان

خسته شدم

171 بازدید | 23 پست

بخدا هر کیو میبینم یا پدر یا مادرش یا هردو پشتشن مم توخونه نیستم رسما قفسه صاحب قفسم از فوش بد و بیراه تیکه و منت هیچوقت دریغ نمیکنه بخدااا خسلی خسته شدم اول فکر میکردن شاید منم مشکل دارم بچه تر بودم فکر میکردم به خاطر سن کممه الان چی که ۲۰ سالمه؟ مگه گناه من چیه که بدنیا اومدم

باید خساست بکشم زخم زبون بابت درس خواستگار شوهر

بعد میگن خدا عادله خدایا چرا اصلا منو آفرید اصلا منو میبینه؟

همیشه آرزو داشتم رابطم با پدر  و مادرم خوب باشه ولی این آرزپ به گور میبرم حسرت هر چی خواستمم با خودم میبرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردی منی اشکال نداره عزیزم زود میگذره الان رسیدی ب ۲۰ سال از ۲۰ سال زندگیت میفته رو دور ۱۰۰۰۰ وات ی ...

بابا ولم کن شوهر بچه من تا عمر دارم شوهر نمیکنم اصلا تو عمق زندگی من نیستی ببینینی چیا کشیدن منو با عقب مونده ذهنی مقایسه میکنن 

من هر روز فکر میکنم بمیرم تا وقتیم به هیچی نرسم شوهر نمیکنم تمام از همه مردا دیگه زده شدم به دلایلی هر کیم بیاد طرف من مثل ایناست خواهرمم شوهر کرد ببخشید عین چی پشیمونه..

اونم در یک چشم برهم زدن

خب که چی ببخشید من قاطیم ولی ریدم تو زندگی خلاصه من نسلمو ادامه نمیدم این ظلم در حق آیندگانم نمیکنم شاید شما خواستت از زندگی شوهر بوده ولی من ارزوهای دیکه داشتم از همون بچگی

خب که چی ببخشید من قاطیم ولی ریدم تو زندگی خلاصه من نسلمو ادامه نمیدم این ظلم در حق آیندگانم نمیکنم ...

منم از بچگی خواستم شوهر نبوده ولی راست میگی نسلتو ادامه ندی خیلی بهتره با این حرفایی ک زدی من نمیددنم تو سایت خانونای محترم متاهل چیکار میکنی بچه جون با این اخلاقت تو جامعه ک معلومه ک کسی ادم حسابت نمیکنه حداقل تو سایت خانومای محترم نیا و تایپیک نزن و بی لحترامی نکن بیچاره مادر پدرو خواهر برادرات راس میگی خداکنه همه کسایی ک مث توان نسلشون ادامه پیدا نکنه و هرچی زودتر قطع شه تا جامعه ب گند کشیده نشه

منم از بچگی خواستم شوهر نبوده ولی راست میگی نسلتو ادامه ندی خیلی بهتره با این حرفایی ک زدی من نمیددن ...

من اومدم اینجا از بیکسی اگه توام حرف خوبی نداری بزنی ساکت شو 

روانیم نیستم چقدر راحت قضاوت میکنی و میگی اطرافیان از دست من راحت بشن 

حرفی ندارم بزنم

منم از بچگی خواستم شوهر نبوده ولی راست میگی نسلتو ادامه ندی خیلی بهتره با این حرفایی ک زدی من نمیددن ...

عزیزم لازم نبود اینقدر تند برخورد کنی یکم استارتر رو درک میکردی 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
من اومدم اینجا از بیکسی اگه توام حرف خوبی نداری بزنی ساکت شو روانیم نیستم چقدر راحت قضاوت میکنی و می ...

وقتی لنگارو میدن هوا و از لنگ دادن بالا چیز دگ ای نمیدونن همین میشه نتیجش اول برو ببین چی گفتی بعدشم وقتی روانی ای بی احترامی نکن خودت ساکت شو خجالتم خوب چیزیه اه اه حالمو بهم زدی نیومدی زر بزنی اومدی قهوه ای کنی ولی خودت بدجور قهوه ای شدی خاک تو سر کسانی ک از ازدواج لنگ بالا دادن و فقط بلدن ن چیز و هنر دگ ای 😡🤢🤢🤮🤮🤮

عزیزم لازم نبود اینقدر تند برخورد کنی یکم استارتر رو درک میکردی

عزیزم مرسی که مراعات حالمو کردی و با حوصله جواب دادی انشالله خدا خیرو خوبی سر راحت بزاره