2777
2789
عنوان

بازگشت پدر

176 بازدید | 20 پست

بچه هامن مادرم ۵سال پیش فوت کرده پدرمم مجدد ازدواج کردن  الان مییخاد زنشو طلاق بده چون زن خوبی نیست براش میخااد بیای جای من.من دخترم ۵سال تنهایی زندگی کردم و ازاد بودم الان میخاد بیای جای من زندگی کنه واقعا مرگمه دررسته پدره احترامش واجبه ولی نمیخام باهاش زندگی کنم اونم پدرمن موقعی که توخونه ش بودم محدود بودم.... چ جورب بفهمونم که نمیخام باهاش زندگی کنم من تو یه رابطه ۴ساله هستم باطرفمم هستم عملا وجود پدرم رابطه من و اون تموم میشه😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا با اون آقا ازدواج نمیکنید 

خونه پدریتون اگر هست پدرتون حق دارند 

یک آقا مفت اومده با شما که چی 

بعد چرا باید رابطه شما تمام بشه یعنی اون آقا موندنش گرو منافعش هست ؟

خونه را بده پدرت حقت بگیر 

اون آقا خونه تامین کنه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بگو من ۵ سال تنها زندگی کردم و همین جوریم میخام ادامع بدم 

دیگم کوتا نیا 

البته اگ خودش اول شروع کرد بگو

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

پدرتون از رابطه شما با خبر هستند؟

شرایطتون را برای اون آقا توضیح بدین. اگه شما را دوست دارند، اقدامی برای رسمی کردن رابطه انجام میدن. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
چرا با اون آقا ازدواج نمیکنید خونه پدریتون اگر هست پدرتون حق دارند یک آقا مفت اومده با شما که چی بعد ...

شرایط ازدواج نیست خودم خونه اجاره کردم واسه خودم.پدرم خونه ها رو داد به پسراش .منو ازاون خونه ها انداختن بیرون.پدرمم خونه ی که زندگی میکنه رو باید بده واسه مهریه.عملا اواره میشه میاد جای من..... من بااون اقا عملا ازوداج  کردیم ولی نه کسی میدونه نه جایی ثبت شده...

پدرتون از رابطه شما با خبر هستند؟شرایطتون را برای اون آقا توضیح بدین. اگه شما را دوست دارند، اقدامی ...

نه پدرم خبر ندارن.الان بیادخونه ی من.واحدهای کناریمون حتما میگن دخترتون شوهرداره...

شرایط ازدواج نیست خودم خونه اجاره کردم واسه خودم.پدرم خونه ها رو داد به پسراش .منو ازاون خونه ها اند ...

پس  با این اوصاف ایشون هیچ حقی ندارند که 

بیان در جوار شما زندگی کنند 

بگین من با رفیقای دخترم هستم تو این خونه  اونا هم شریک هستند در اجاره این منزل ،نمیتونم شما را راه بدم 

یا بگین ازدواج کردم مگه مشکل ازدواجتون چیه که نباید بفهمند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز