بچه هامن مادرم ۵سال پیش فوت کرده پدرمم مجدد ازدواج کردن الان مییخاد زنشو طلاق بده چون زن خوبی نیست براش میخااد بیای جای من.من دخترم ۵سال تنهایی زندگی کردم و ازاد بودم الان میخاد بیای جای من زندگی کنه واقعا مرگمه دررسته پدره احترامش واجبه ولی نمیخام باهاش زندگی کنم اونم پدرمن موقعی که توخونه ش بودم محدود بودم.... چ جورب بفهمونم که نمیخام باهاش زندگی کنم من تو یه رابطه ۴ساله هستم باطرفمم هستم عملا وجود پدرم رابطه من و اون تموم میشه😭
هیچ مشکل ازدواجی ندارم دوست نداریم فعلا علنی کنیم شایدم هیچ وقت نخایم علنی کنیم
خب همون راهکار اول بهتر هست که بگین با دوستانتون منزل گرفتید و مقدور نیست که ایشون بیان با شما زندگی
کنند
وقتی پدرتون تا امروز خبر نداشتند شما کجا زندگی میکنید
با کی زندگی میکنید حل این موضوع هم سخت نیست
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خواهرام خبر داشتن ظاهرا تنهایی زندگی میکنم ودر حالی که من تو رابطه م با یه آدم دیگه ی زندگی میکنم... ...
خواهرات پایه نیستند بهت کمک بدند ؟
بگو تنها بودم میترسیدم جدیداً هم خونه گرفتم اونا هم سهیم هستند پول دادند
دیگه راه حلی به ذهنم نمیرسه
اما برای اون آقا حتماً فکر اساسی بکنید
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نه خواهرم اصلا اونا دلشون میخاد پدرمم بیادجای منمن اصلا دلم نمیخاد تو این ۵سال یه بار به من سر نزد ...
ببین عزیزم گاهی لازمه تعارف بذاری کنار
ی کلام رک بگو شما هوای من نداشتید من هم برام مقدور نیست برو واسه خودت خونه پیدا کن
تمام
قهر کنند هم بکنند اصلا برات مهم نباشه