2777
2789
عنوان

درد زایمان

233 بازدید | 21 پست

سلام خانوم ها

من ۳۴ هفته و ۴ روزه که باردارم دوهفته پشیش خونریزی داشتم ۴ روز بستری بودم بیماستان بعد هم دوباره لخته و لکه بینی داشتم ۵ روز مجدد بستری شدم الان امروز یکم لخته کوچولو قهوه ای روشن دیدم و داره تو کمرم و پام و زیر دلم درد میپیچه و ول میکنه خیلی میترسم از زایمان بیمارستان گفته طبیعیه دهان رحمم هم یک و سانت و نیم بازه آمپول ریه هم سه بار تزریق کردم و به تازگی آمپول رگام هم زدم به نظرتون این درد مال چیه؟

وزن بچم یکم هم کم بود ۱۷۹۹ بود اخرین بار بر حسب اندام من و سونوی بیوفیزیکال گفتن نرماله 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت طبیعی میخوای؟ دهانه رحم چقد باید باز شه که راحت زایمان اتفاق بیفته؟‌

آره خودم هم طبیعی میخوام 

گفتن سر بچه هم پایینه و زایمانت طبیعی میشه 

میترسم اگر هم دنیا بیاد بره دستگاه خیلی نگرانم

آخرین بار کی سونو شده از علائم زایمانه حتما برو اورژانس زنان زایمان گلم

آخرین بار شنبه سونوگرافی رفتم بیمارستان همه چی نرمال و خوب بود یکشنبه هم مرخص شدم

[QUOTE=346805229]خداروشکر انشاالله زودتر مرخص میشه بهش کمکی هم بده هم شیرخودتو چون زود بدنیا اومده قشنگ وزن بگیره

امروز رفتم با دکترش حرف زدم گفت حالش خوبه چون کوچولوهه باید تو فعلا تو دستگاه باشه

اخرین سونو گرافی وزنش رو ۱۷۹۹ گفته بود گفتن همه چیزش نرماله فقط یکم وزنش کمه به نظرتون چند روز باید بمونه ؟ وزنش چه قدر بشه مرخص میشه؟

شیرخودمو میدوشم میبرم براش اوناهم خودشون شیر خشک میدن امروز هم اولین واکسن رو براش زدن

عزیزدلم الان شیرت آغوزه خیلی خوبه براش برادرزاده منم تو ۳۴ هفته به دنیا اومد با وزن ۲ کیلو ولی تو ۲ هفته اول وزن کم کرد الان بچت اکسیژن دریافت میکنه هروقت اکسیژن رو قطع کردن بعد ۲۴ ساعت مرخصش میکنن برادرزاده ام با وزن یک و ۸۰۰ وخورده ای مرخص شد مهم اینه که به اکسیژن احتیاجی نداشته باشه قشنگ نفس بکشه سینه تو یا شیر شیرو قشنگ بتونه بگیره بخوره شیرخشک پری نان خیلی خوبه مخصوص نوزادن کم وزنه اینو بهش سری قشنگ جون میگیره این شیر خشک قشنگ هفته ای ۳۰۰ گرم وزن میگیره الان بچت تو بخشه