2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 21 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب میشه عزیزم نگران نباش برادرزاده منم ۳۴ هفته به دنیا اومد ۶ شب تو آن ای سیو بود ۳ شبم تو بخش نگران نباش حالا الان یه بلایی شده که نگو از دیوار راست بالا میره انقد شیطونه انشاالله که مرخص شد بردیش خونه بهش میرسی شیرتو میدی کمکی هم حتما بهش بده چون کم وزنه شیرخشک پری نان خیلی خوبه کالری زیاد داره وزن دهی خیلی خوبی داره

سلام مبارک باشه😍😍بیا تعریف کن دردت کی شروع شدچند ساعت طول کشبدسخت نبود؟😁

سلام 

ممنون مرسی

من از صبح دردم شروع شد دردم میگرفت و ول میکرد و توی سه ساعت فاصله دردهام کمتر و کمتر شد تا تو بیمارستان به اوجش رسید و کیسه آبم ی دفعه پاره شد البته من از قبل یک سانت و نیم دهانه رحمم باز بود ‌و بعدش دیگه درد اصلی که شدیده و فشار به کمر و پا و لگن شدت گرفت و به فاصله یک ساعت تا دوساعت زایمان کردم دردش ی جوریه من میگفتم دارم میمیرم فقط میخواستم دردم تموم بشه اما بچمو که دیدم دردم یادم رفت 

ناگفته نماند بعضی ها در زایمان طبیعی برش و بخیه هم میخورن منم بخیه خوردم که درد اونم کم نیست در کل با دیدن بچت تمام دردات یادت میره

خوب میشه عزیزم نگران نباش برادرزاده منم ۳۴ هفته به دنیا اومد ۶ شب تو آن ای سیو بود ۳ شبم تو بخش نگرا ...

مرسی عزیزم 

لطف داری انشالله 

امروز پرسیدم موقع دنیا اومدن وزنش ۱۹۲۰ بوده الانم خداروشکر دیدمش جون دارتر و بهتر شده 

آره حتما میگیرم که حسابی تقویت بشه و جون بگیره

انشاالله همه بچه ها صحیح و سالم در کنار خانوادشون باشن