سلام
۱۷ سالمه و ۳ سال و ۴ ماهه عقدم و هنوز خونه خودم نرفتم شوهرم ۲۶ سالشه
دقیقا ۴ ماهه اقدام به جدایی کردم و مهریم رو اجرا گذاشتم
از جانب شوهرم و خانوادش خیلی اذیت شدم و کارشون فقط آزار دادنم بود
شوهرم اعتیاد داشت و من تا اینجا متوجه این موضوع نشده بودم ولی گاهی میفهمیدم که هم دهنش هم لباساش بوی خیلی بدی میداد و وقتیم که به روش میآوردم میگفت لباسم تن بابام بوده، بابام تو خونه کشیده لباس منم سر جالباسی بوده بو گرفته همیشه آدامس همراهش داشت و لباش کیود بود
قبل از ازدواج میدونستم که مشروب میخوره ولی گفت که من تورو از امام حسین خواستم و واسه همیشه میزارم کنار و نذاشت و روزی نبود که مشروب نخوره
تو تاپیک های قبلیم هست که در حد پیام خیانت کرده بود
و یبار چون فهمیدم چت کرده روم دست بلند کرد و در اتاقم رو شکست
بشدت بچه ننه بود و خانوادش از ماجرای رو تخت ماهم خبر داشتن ما دو نفری میرفتیم تو اتاق اونا گوشی رو پشت در اتاق روی ضبط میذاشتن بفهمن ما چی میگیم و چیکار میکنیم
این اواخر تهدیدم کرده بودن اگه برنگردی برای شوهرت زن میگیرم و این حرفا
و شوهرم میگفت تو بیا با خانوادم بساز به حرفشون گوش کن تا برام زن نگیرن:///
و خلاصه اینو بگم که خانوادش تو هر موضوعی دخالت میکردن
یه سال پیش رفتیم برای خونه سرامیک بخریم من سفید کهکشانی برای بین کابینتی انتخاب کردم که پدر شوهرم گفت خونه پسر منه من نظر میدم یا باید مشکی باشه یا زرشکی که منم گفتم پس اگه اینطوره چرا منو اوردین خودتون میومدین اینو که گفتم شروع کرد داد و بیداد و بد بیراه گفتن منم گفتم بسه هر چی تا الان دخالت کردی دیگه خستم کردین
که کلا این موضوع رو برای بقیه یه طور دیگه تعریف کردن و گفتن من فحش دادم و اونا هم منو زدن:////
کل تنفرشون از من به خاطر این بود که به حرفشون گوش نمیدم زیاد رفت و آمد ندارم بداخلاقم و شوهرم رو کشوندم سمت خودم
اینا کاری کردن که شوهرم نذاره من برم مدرسه
به تازگی برام پاپوش درست کردن که ما رفتیم خونه خالش، دختر خالش اومده بین مارو درست کنه که من بلند شدم فحشش دادم و کتکش زدم://و جالبیش اینه شوهرم اومد بر علیه من شهادت داد که من رفتیم زدمشون:)
کلی به خانوادم حرف زشت و بد بیراه زدن و جلو روم و پشتم بهم گفتن ه.رزه و ج.نده
الان چون دو دنگ از خونه باباش تو قولنامه دست نویس برای من نوشته شده بود و دختر خاله مثلا وکیلش گفت قانونی نیست و دستت به ۶یچ جایی بند نیست ولی قاضی تایید کرد و قراره کارشناس بفرسته از همون روز داره واسطه میفرسته که من برگردمو و عوض شده و این حرفا
دلایلم کافی هست؟