سلام دوستان وقتتون بخیر ،من همسرمو دوس ندارم از همون اول دوسش نداشتم با اصرار خانوادم قبول کردم الان یه بچه یه سال و نیم دارم میخوام طلاق بگیرم به نظرتون چجوری میتونم بی دردسر طلاقمو بگیرم،میدونم طلاق بگیرم خانوادم حمایتم نمیکنن ،
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
از لحاظ رفتاری خوبه اخلاقشم خوبه ولی ظاهرشو دوس ندارم و اینکه قدش ازم کوتاه تره
عزیزم زندگیتو و آینده بچتو خراب نکن اینکارت ظلم به همسرت و بچته
شما فرزند مشترک دارید اگه همسرت بداخلاقی و بیشعوری میکرد حق داشتی اما بخاطر ظاهر مگه آدم جدا میشه
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
کشک جوونی من بود داشتم مثل آدم تو یکی از بهترین دانشگاه ها کشور درسمو میخوندم تا اینکه کرونا لعنتی اومد و خونه نشین شدم مادرمم پاشو ک ده بو تو یه کفش که باید ازدواج کنی خدا از پدر و مادرم نگذره هیچ وقت حلالشون نمیکنم