2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

1721 بازدید | 98 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر ،من همسرمو دوس ندارم از همون اول دوسش نداشتم با اصرار خانوادم قبول کردم الان یه بچه یه سال و نیم دارم میخوام طلاق بگیرم به نظرتون چجوری میتونم بی دردسر طلاقمو بگیرم،میدونم طلاق بگیرم خانوادم حمایتم نمیکنن ،

مگه همسرت مشکلی دارع؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شنیدم اگه زن نخاد باید 

حق  و حقوقش ببخشه یا نصفه بگیره چونکه مرد باید درخاست طلاق بده 

اگه مرد نخاد همه چی بهت میرسه تا آخر 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
از لحاظ رفتاری خوبه اخلاقشم خوبه ولی ظاهرشو دوس ندارم و اینکه قدش ازم کوتاه تره

فقط همیییین؟

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

به نظرت با طلاق گرفتن خوشبخت میشی؟؟؟

برای بچه ات چه برنامه ای داری؟؟؟

اول این ها را جواب بده به خودت بعدش حرف طلاق بزن.

ی نکته: فکر نکن بقیه شوهر ها یا کلا مردها تخم دو زرده می کنند

از لحاظ رفتاری خوبه اخلاقشم خوبه ولی ظاهرشو دوس ندارم و اینکه قدش ازم کوتاه تره

عزیزم زندگیتو و آینده بچتو خراب نکن اینکارت ظلم به همسرت و بچته 

شما فرزند مشترک دارید اگه همسرت بداخلاقی و بیشعوری میکرد حق داشتی اما بخاطر ظاهر مگه آدم جدا میشه 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
به این کشکیا نیست

کشک جوونی من بود داشتم مثل آدم تو یکی از بهترین دانشگاه ها کشور درسمو میخوندم تا اینکه کرونا لعنتی اومد و خونه نشین شدم مادرمم پاشو ک ده بو  تو یه کفش که باید ازدواج کنی خدا از پدر و مادرم نگذره هیچ وقت حلالشون نمیکنم