2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 98 پست
۳۰ سالشه

دیگه کاریه که شده گفتی پولداره اگه پول بهت میده برا خودت خوش باش اگه خونه ی خوب جای خوب داره ماشین درست حسابی دیگه سعی کن بسازی . 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز وشادم .من دختر بهارم 🍀🍀

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وضع بد نیست اوکیه خداروشکر خونه و ماشین داره حقوق ماهیانشم ۵۰ تومنی هست ،علاوه بر اون باغ پسته هم دا ...

خوب خوبه کهدنمی خوایش اینجا خواستگار زیاد براش پیدا می شه. بیخیال همه شو بجسب به زندگیت بیشتر باهاش وقت بگذرون با هم جشن بگیرید غذا های جالب درست کن با هم خوش بگذرونسد فکرای بیخود هم نکن

خب اگه اون نخواد طلاق بده چی با چه ترفندی متقاعدش کنم

توافقی یعنی شما در قبال گذشت از یک سری حق و حقوق طلاق می گیرید 

در مورد بچه هم توافق کنید 

باید با حرف متقاعدش میکنید و گرنه باید بری تقاضای مهریه و نفقه کنی که بیافتی توی پروسه دادگاه و مشاوره و اینا 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
شوهرم واقعا از لحاظ رفتاری خوبه اخلاقش خوبه هوامو خیلی داره زحمت کشه ....کاش بقیه دهنشون میبستن کاش ...

احمق هستن اونا 

جواب احمق هم یا نباید بدی یا به بدترین نحو حالشو.ن بگیری حساب کار دستش بیاد و اون یکی هم نتونه حرف بزنه

هرکسی گفت بگو من هوش بچه م به هزارتا عقب مونده مثل تو نمی دم 

تو بنده هات خوشگل تر خلق کن