2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 98 پست
فک میکنید الان خیلی خوشبختم که طلاقم باعث بدبختیم میشه

کم سن و سالی درسته؟

کم کم یاد میگیری زندگی همه ی اون چیزی ک تو میخواستی رو بِهِت نمیده بلکه با اون بخشی ک گرفتی باید حالِت خوب باشه

یواش یواش ب همه چیز "عادت" میکنیم

قد و چهره و بی پولی و بداخلاقی و...همش در نهایت کناراومدنی میشه این یعنی همون "عادت"

الان فکرمیکنی نفسم از جای گرم درمیاد و خودم بی مشکلم و شعارمیدم ک میگم زندگیو سخت نگیر سخت میشه

ولی وقتی بزرگتر شدی حرفای منو با گوشتو پوستو استخونت لمس خواهی کرد

من کیس داشتم ک مثل تو طلاق رو انتخاب کرد و حالش خیلی بهتر شد اما و وقتی ب هوش اومد و دید همسرشو کاملا از دست داده بچش هم تک والد بزرگ خواهد شد فهمید کاش بیشتر مشاوره گرفته بود بعد جدا میشد

حالا لطفا این بار ، "خواسته" تصمیم بگیر ک اینم نشه "طلاقِ ناخواسته"

کامنتمو دوبار بخون

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
چکار کنم که حرف مردم روم تاثیری نداشته باشه؟خیلی سعی میکنم که بچمو احترامشو داشته باشم و تو جمع نذار ...

اونا تاوانشون خیلی سنگینه مطمئن باش، کسایی که از قیافه که دست خود آدم نیست ایراد میگیرن و نظر یه نفر رو نسبت به همسرش خراب میکنن با قیافه خوب کجای دنیا رو میگیرن؟ تازه برای همون ازدواجم روانشناسا میگن بعد 6 ماه قیافه عادی میشه و اخلاق در ارجحیت قرار میگیره

اگه حرفی به بچه تون زدن صریح جوابشونو بدین سکوت نکنین تو جمع با شوخی یا جدی چندین بار بگید خوشتون نمیاد در مورد زندگیتون نظر بدن حد و مرزتون رو مشخص کنید یا با اینجور آدما کمتر رفت و آمد کنید عزیزم دو روز دیگه موقع پیری یا شرایط سخت اینا نیستن که کنارتونن  همسرتون کنار شماست هیچی مهمتر از زندگی تون نیست

مشکل شما فقط و فقط طرز فکرتون 

الان بیشتر روی عیب همسرتون تمرکز کردید به خوبی هاش فکر کنید با جزئیات تو ذهنتون مجسم کنید یا حتی بنویسید خاطره های خوبی که باهم دارین ابراز علاقه هاشون....

ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن... آقایون لطفا درخواست دوستی ندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اگه اون نخواد طلاق بده چی با چه ترفندی متقاعدش کنم

مگه اینکه بگی مهریه و حق و حقوق نمیخام گولش بزنی ...مگر نه به هیچ عنوان نمیتونی چون دلیل قانع کننده ای نداری

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

نه اصلا

بعد عواقب طلاق فکر کردی

شما که نمیخاستیش چرا بچه دار شدین

تکلیف اون بچه چیه

اگر مشکل کوتاهی قد هست برو یه کفش پاشنه مخفی واسش سفارش بده بین هفت تا ده سانت قد افزایش میده

فکر نمیکنی الان دیگه خیلی دیره

بیشتر فکر کن

برو مشاوره

موفق باشین

کسی مجبورت نکرده بود که

فوقش مقاومت می کردی می گفتی نه

زندگی یک مرد از همه جا بیخبر و یک بچه رو تغییر دادی تا آخر عمرشون

الآنم روی هوا بی برنامه فقط داری به طلاق فکر می کنی

پاشو برو پیش مشاور ، تلاش کن زندگی تو و سامون بدی

طلاق هیچ بد نیست منتهی برای کسی که مشکل اساسی داره و همه راهها رو رفته

و خدا برای من کافیست.....
آره خیلی ،خیلی دوسم داره

نکن عزیزم نکن ...بخدا قسم ته این راهی که میخای بری هیچی نیست 

من میفهممت من درکت میکنم شرایطت رو کاملا با تمام وجودم میفهمم پس فک نکن نشستم فتوا میدم از رو شکم سیری

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

حرف شما هم درسته .‌ولی ببین یه جوراب و لباس و کفش می خری اگر دوستش نداری چقدر سختته حالا فکر کن کنار ...

پس همسرش جی دخترش چی؟ 😔 

همسرش باید از دخترش و همسرش که دوسشون داره بگذره دختدش باید از لذت پدر و مادر کنار هم داشتن بگذره 

این ازدواج از اول نباید میشد حالا که شده مشکل رو باید حل کرد قد رو نمیشه کاری کرد ولی به چهره میشه رسید و زیباتر شد تا یه زندگی خراب نشه 

دخترم همه زندگیمه
پس همسرش جی دخترش چی؟ 😔 همسرش باید از دخترش و همسرش که دوسشون داره بگذره دختدش باید از لذت پدر و ما ...

درسته 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز وشادم .من دختر بهارم 🍀🍀
پس همسرش جی دخترش چی؟ 😔 همسرش باید از دخترش و همسرش که دوسشون داره بگذره دختدش باید از لذت پدر و ما ...

بدبختی میدونی چیه ؟ مرد زشت پولدار دنبال زن خوشگله ٫ زن خوشگل دنبال پول مرد و‌بعد از ازدواج که همه چی عادی شد زن میبینه از هیکل و چهره ی مرد بدش میاد .

لعنت به خانوادا هایی که خوشبختی بچه هاشونو فقط تو پول میبینن

حالا فقط زشته یا پیرم هست ؟ چند سالشه ؟