2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 98 پست
کشک جوونی من بود داشتم مثل آدم تو یکی از بهترین دانشگاه ها کشور درسمو میخوندم تا اینکه کرونا لعنتی ا ...

واقعا حق داری بیشتر مشکلات ما تقصیر پدر مادراس که به جای ما تصمیم میگیرن یه عمر زندگی آینده همه چیزو تباه میکنن

⁦♥️⁩
عزیزم زندگیتو و آینده بچتو خراب نکن اینکارت ظلم به همسرت و بچته شما فرزند مشترک دارید اگه همسرت بداخ ...

والله همین ظاهر که میگید مهم نیست خیلیم مهمه الان قیافه بچم کپ پدرش شده هر خیر ندیده ای هم میبینه میگه وااای بچت چه زشته بچه ها خواهرت خوشگلن دوس ندارم بچه های بعدیمم همین اتفاق براشون بیوفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والله همین ظاهر که میگید مهم نیست خیلیم مهمه الان قیافه بچم کپ پدرش شده هر خیر ندیده ای هم میبینه می ...

😐چطور دلت میاد درباره بچت اینجوری بگی😔😔

کاش یکم دیرتر ازدواج میکردی خیلی خامی

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
عزیزم زندگیتو و آینده بچتو خراب نکن اینکارت ظلم به همسرت و بچته شما فرزند مشترک دارید اگه همسرت بداخ ...

کدوم زندگی من تو این سه سال اصلا زندگی نکردم ،بیرون رفتنم با زجره رابطه جنسیم با زجره مهمونی رفتنم با زجره

کدوم زندگی من تو این سه سال اصلا زندگی نکردم ،بیرون رفتنم با زجره رابطه جنسیم با زجره مهمونی رفتنم ب ...

😔😔همسرت میدونه دوسش نداری؟

نمیشد بچه دار نشی؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
میگم بقیه همش راجب قیافه بچم نظر میدن ،همش میگن بچت زشته و ....منم دیگه واقعا کم آوردم

چه فامیل بی‌شعور و بی فرهنگی دارید عزیزم 

تاحالا ندیده بودم کسی جلو یه مادری بگه بچت زشته

چه فامیل بی‌شعور و بی فرهنگی دارید عزیزم تاحالا ندیده بودم کسی جلو یه مادری بگه بچت زشته

واقعا خیلی بده حتی چند بار جوابشون دادم حتی نزدیک ترین اقرادم این حرفو میزنن بخدا خسته شدم🥺🥺بچم زیادم زشت نیست نرماله ولی نسبت به بقیه خواهر زاده و برادر زادهام زشت تره 

واقعا خیلی بده حتی چند بار جوابشون دادم حتی نزدیک ترین اقرادم این حرفو میزنن بخدا خسته شدم🥺🥺بچم زی ...

😔😔😔

میونید چیه همش با خودم فکر میکنم اگه با یه نفر دیگه ازدواج کرده بودم بچم خوشگل تر میشد شاید قصاوتم کنید ولی واقعا سخته برام ،بچم برادرم بدنیا اومده ایقدر خوشگل و ماهه بخدا حسودی نمیکنه خدا حفظش کنه ولی حسرت میخورم چرا روز اول با چشم باز تصمیم نگرفتم 

واقعا حق داری بیشتر مشکلات ما تقصیر پدر مادراس که به جای ما تصمیم میگیرن یه عمر زندگی آینده همه چیزو ...

واقعا در حق من خیلی ظلم کردن ،مادرم تا مجرد بودم خیلی باهام بد رفتاری میکرد الان که ازدواج کردم بهتر شده رفتارش ولی میدونم اگه طلاق بگیرم و برگردم به اون خونا امین آشو همین کاسس