2777
2789
عنوان

مامانم میخاد بچه سومشو بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 74 پست
جدااااا؟مشکلش از باباش ارث داره استرس اینا که میگیره قلبش میگیره باید زیر زبونی بخوره ولی تاحالا نوا ...

دکتر می‌پرسه مشکل قلب کلیه صرع اینا رو می‌پرسه.ازمایش ژنتیک همه اینا رو باید انجام بدن.شاید نگه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولا من گفتم برادر هم خوبه داشته باشی ی کاربر اومد ادعا کرد روشنفکره....بنده خدااستاتر خودش حرفی نزد ...

اخه بیچاره نمیدونستم حرف زدن با شماها مثل ال یاسین گفتن تو گوش خره که اومد باهاتون چت کرد

حالا که انقدر حق میدی به مامان اسی آوردن تو مسئولیتش رو قبول کن و بزرگش کن باشهاز نظرت فقط جون بودن ...

کاش یاد بگیری اینقدر زود همه رو قضاوت نکنی 

باورم نمیشه منی که کلا از مجردی آرزوم بود دختر داشته باشم و وقتی ناخواسته باردار شدم فقط آرزو کردم بچم دختر باشه چون میدونستم اگه دختر باشه دیگه به بچه دوم نیاز ندارم دارم این حرفو می‌شنوم 

اگه کل پستهامو میخوندی اینجور قضاوتم نمیکردی و ناراحتم نمیکردی

اخه بیچاره نمیدونستم حرف زدن با شماها مثل ال یاسین گفتن تو گوش خره که اومد باهاتون چت کرد

اینجور حرف زدن شما واقعا زشته عزیزم 

کاش همه یاد بگیریم آزادی رو از خودمون شروع کنیم 

معنی آزادی یعنی به فکر هم احترام بزاریم ولو اینکه مخالف نظر ما باشه 

البته من خودم با نظر شما موافقم ولی به کسی هم توهین نمیکنم

اینجور حرف زدن شما واقعا زشته عزیزم کاش همه یاد بگیریم آزادی رو از خودمون شروع کنیم معنی آزادی یعنی ...

نظر درست و مخالف یه چیز نظر اشتباه و مخالف یه چیز دیگه مثل این میمونه یکی بیاد خودکشی رو رواج بده بگیم اینم نظره احترام بذاریم بهش😑😑😑

نظر درست و مخالف یه چیز نظر اشتباه و مخالف یه چیز دیگه مثل این میمونه یکی بیاد خودکشی رو رواج بده بگ ...

عزیز دلم حرف شما رو میفهمم دقیقا 

ولی باور کن تاثیری که لحن زیبا داره لحن تند هرگز نداره و بدتر لجبازی طرف رو بیشتر می‌کنه 

نظر درست و مخالف یه چیز نظر اشتباه و مخالف یه چیز دیگه مثل این میمونه یکی بیاد خودکشی رو رواج بده بگ ...

ضمنا یه چیزی که حس کردم پدر و مادر استارتر تصمیم خودشون رو گرفتن و خیلی بعیده نظرشون عوض بشه و ما با استارتر طرفیم نه پدر مادرش و برای همین شاید اون کاربر میخواست استارتر رو کمی آروم کنه

بیچاره تویی که خودتو می‌ندازی  جلو ک مثلا گ...وهی خورده باشی .بگن تو هم  عه بلذی .ولی هیچ بلدی.سوره آل یاسین بزنه تو قلبت.من اگر از کسی دلخور بشم .خدا نکنه نفرین کنم ردخور نداره.

عزیز دلم حرف شما رو میفهمم دقیقا ولی باور کن تاثیری که لحن زیبا داره لحن تند هرگز نداره و بدتر لجباز ...

نگران نباش ببین کامنتش رو با توجه به شخصیت پایینش کامنت گذاشتم حتی ارزش نداره جواب بدم😂