2777
2789
عنوان

مامانم میخاد بچه سومشو بیاره

1040 بازدید | 74 پست

من خودم ۱۷ سالمه یه خواهر ۸ ساله ام دارم الان بعد دوتا بچه و اینکه من ۱۷ سالم شده میگن بچه میخان بیارن 

منو خواهرم اصن بچگی نکردیم مدام توی دعوای اینا بودیم مدام در حال جدا کردنشون بودیم تازه یبارم جدا شدن بعد پشیمون شدن موندم وقتی دو روز با هم نمیسازن یه بچرو چرا بدبخت میکنن

اگه عادی بیارن یه چیز میخان ای وی اف کنن بچه پسر بیارن 

از یه طرف خجالت میکشم تا موقع بچه به دنیا بیاد من ۱۸ سالم میشه از یه طرفم حرص میخورم پسرم میخان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا دلیلشون چیه

الان چطورند با هم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

حالا خجالت و...  ولش کن ولی اینکه پسر میخوان خیلی زشته و زشتتتت ترررررر اینه که توی این دعوا ها و ناسازگاری هاشون میخوان بچه دار شن

به مادربزرگی، خاله ای کسی بگو البته اگه تاثیر داره وگرنه کار خودشونو میکنن

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
انگار عقل واقعا به سن نیسته مادر پدر بی عقلی داریشک نکن تو میشی مادر این بچه باز اونا تو جنگن با هم

خواهرمو من بزرگ کردم مامانم مدرس زبانه 

کلا خونه نبود بچه از دو ماهگی با شیر خشک پیش منه ۹ ساله بود 

الانم میگم بیارین ولی فرق بین جنسیت نزارین گیر دادن پسر میخان

چفد جوان هست. مامانت...الان تو چه مرحله آی وی اف هستن.وای حالا اگر پسر بشه ناز کردن های مادرت شروع م ...

هنوز اقدام نکرده 

چند وقت پیش واسه بچه گفتن من گریه کردم گفتم من محبت ندیدم من بچگی نکردم دائم تو جنگ و دعوا بودم خیری که من ندیدم فک کردین یکی دیگه میبینه خلاصه زیاد جدی نگرفتم 

مامانم دستگاه داره وقت گرفته فردا برش داره بعد بره ای وی اف کنه واسه پسر

خوب برادر هم خوبه داشته باشی.

وای خدا شماها کی هستید دیگه

اصلا می خونید چی نوشته

فکر کنم شبیه مامان اسی هستید شماها

وسط این وضعی که گفته بچه آوردن آخه چیه

برادرم خوبه داشته باشن

دستور دیگه هم دارید بفرمایید

آره بیارن بدن اسی بیچاره بزرگ کنه

فکر می کنید اصلا شماها

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
حالا خجالت و... ولش کن ولی اینکه پسر میخوان خیلی زشته و زشتتتت ترررررر اینه که توی این دعوا ها و نا ...

همین دو روز پیش تازه دعواشون تموم شد یهو بچه دار شدنشون اومد وسط 

خاله و مامان بزرگم اینا خز فکر ترن میگن بچه بیاری شوهر درست میشه 

با دوتا نشد نمیدونم سومی مهره ی مار داره ایا