2777
2789
عنوان

مامانم میخاد بچه سومشو بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 74 پست
بهشون بگو تو این سن بچه دار شدن برای اون بچه اذیت کننده خواهد شد بچه پدر مادر جوان میخواد دو روز دیگ ...

دقیقا دو روز دیگه اون بچه استرس سالمندی اینارو داره 

همین الان مامانم مشکل قلب داره بابامم سنگ کلیه داره 

میگم مگه اخه مجبورین با این وضعیت 

خیلی گفتم تهش گفتن بتوچه مگه تو خرجشو میدی فک میکنن همه چی پوله فک میکنن اون پول بچرو بزرگ میکنه و بهش محبت میکنه

بزرگ میکنن تا سه چهار سالگی بعد اون نه به بچه محبت میکنن نه وقت میزارن من بدبختو جایی نمیزارن برم می ...

تا همون سه چهار سالگی هم بزرگ نمی کنن از اول مامانش تویی

سر خواهرت هنوز کوچیک تر بودی الان دیگه بزرگی از همون اول مال خودته فقط باردارش نشدی ولی عملا میشه بچه تو

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا دو روز دیگه اون بچه استرس سالمندی اینارو داره همین الان مامانم مشکل قلب داره بابامم سنگ کلیه د ...

شما تحت هیچ شرایطی بعدا زیر بار بزرگ کردن بچه شون نرید

هرکی هر اقدامی میکنه موظفه خودش از صفر تا صد کاراشو بعدا به عهده بگیره و انجام بده اونم تصمیم به این مهمی تو این وضعیت!

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

واااااای ما چه جمعیت سرخوش عظیمی داریم تو این مملکتوالا همینه درست نمیشیم دیگهچرا فقط تو فکر زائیدن ...

من خودم ۹ سالم بود پوشک عوض میکردم شیر خشک درست میکردم بچه حموم میبردم و راضی بودم 

ولی الان واقعا زوره تو این سنم و جای سختش اینجاس که میخان حتما پسر باشه

راهکاری دارین منصرف شن؟

راهکار ک باید خودشون بخان منصرف بشن

اولا چون بچه ها واقعا بزرگ شدن 

دوما اگه بیار بودن ای وی اف قبل سن خواهرتون هم بود میشد تو ۹سال بیارن

سوما هنوز عین بچه ها سرجنگ دارن. بچه ها هم پاسوز قهر و اشتی این دوتا.

من خودم ۳۸ سالم و سومی رو باردارم با این تفاوت ک دخترام ۷و ۳سال هستن و ب خواست دختر بزرگم ک داداش دوست داشت اوردیم

الان عروسمون ۳۹ سالش. دختراش ۱۶ و ۹ اونم دوست داره پسر بیاره. اما اشتباه میکنه. چون دختراش ضربه میخورن ک حتما ما رو دوست نداره 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

تا همون سه چهار سالگی هم بزرگ نمی کنن از اول مامانش توییسر خواهرت هنوز کوچیک تر بودی الان دیگه بزرگی ...

مامانم میگه سر کارمو ول میکنم میچسبم به بچه 

ولی دروغ میگه 

الان من تا کافی نت میخام برم میگه خواهرتم ببر 

شب میخام خونه خالم بخوابم میگه نمیشه من صبح میرم سر کار خواهرتو جای کی بزارم 

تازه اینو بزرگ کردم راحت شم یکی دیگه میخاد بندازه گردنم 

گریه کردم داد زدم حرف زدم نمیفهمن بابا به من دارین ظلم میکنین

من خودم ۹ سالم بود پوشک عوض میکردم شیر خشک درست میکردم بچه حموم میبردم و راضی بودم ولی الان واقعا زو ...

اون زمان هم راضی نبودی گلم مجبور بودی

تازه هنوز مونده بزرگ تر که بشی خلا کودکی نکردن خودت و مادری کردن برای خواهرت رو متوجه میشی

زندگیت رو عملا ازت دزدیدن و همچنان هم می خوان این دزدی رو ازت بکنن

دختر هم باشه بازم توی عمق فاجعه فرقی نداره ولی خوب اینکه می خوان حتما پسر باشه تو رو اذیت میکنه که حق هم داری

مامانم میگه سر کارمو ول میکنم میچسبم به بچه ولی دروغ میگه الان من تا کافی نت میخام برم میگه خواهرتم ...

دروغ میگه عمرا اگر بچه اش رو بزرگ کنه

کاش به همین راحتی بود

باید خودشون درکشون برسه تر و خشک کردنه بچه وظیفه ی یه بچه دیگه نیست

درکشون نمیکنم واقعا چرا اینطوری‌ان با این سنشون

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

خب جوانن مادرت ماشالاه از منم جوان تره ضمنا طبیعیه وقتی دو تا دختر دارن دوست داشته باشند پسر هم تجرب ...

ولا من گفتم برادر هم خوبه داشته باشی ی کاربر اومد ادعا کرد روشنفکره....بنده خدااستاتر خودش حرفی نزد یهو اون‌پاچه گرفت .....

راهکار ک باید خودشون بخان منصرف بشناولا چون بچه ها واقعا بزرگ شدن دوما اگه بیار بودن ای وی اف قبل سن ...

من واقعا حسودیم میشه 

تو طلاقشون توی دادگاه سر حضانت هی مامانم میگفت کوچیکه دست من باشه بزرگه دست تو بابام میگف من کوچیکرو میخام بزرگه دست تو

الانم واسه همین حسودیم میشه که اونقدر من از بچگی بدبختی کشیدم تو بی پولیاشون درک کردم که الان بگن بتوچه پول داریم دلمون میخاد ای وی اف کنیم پسر بشه

نه دعوا هاشون سر چیزای الکیه سر پول سر خونه سر ماشین سر غذا سر همه چی

با مادرت حجتو تموم کن بگو بچه بیاری شیشه شیرشم پرنمیکننما من برات بچه بزرگ کن میستم فوقش یکم بغلش کنم 

خودم درس و کتاب دارم میرم تو اتاقم تا صبح گریه هم کنه مزاحم من نمیشی