2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 21 پست
تو باید براط حفظ زندگیت به جنگی نه که جا بزنی.اشتباه میکنی بعدا پشیمون میشه.با خودت کار کن.مطمینم هن ...

اون اوایل ازش خواستم بریم مشاوره اونم برداشت رییسشون ک همه قبولش دارم و آدم خوبی هست رو آورد ک باهامون حرف بزنه ولی خوب این چیزا فایده نداره دوطرف باید بخوان من فقط میدونم نمیخوام و ادامه دادن اینجوری برام سخته نمیدونم چیکار کنم

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  
عزیزم واقعا زندگیم چیزی برای چشم زدن نداشت اون دوس داشتنم هم اگه روراست بخوام بگم اشتباه بود ک اگه ش ...

همسرت باید بهت بیشتر از همیشه محبت کنه بیشتر بهت توجه کنه تا شاید ایشالله احساست برگشت

روی سنگ قبرم چیزی ننویسید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثع توعم🙊😢ولی خداروشکر بچه ندارم😓

بابت بچه  هم اونو سرزنش میکنم.نه اینکه نخوامش خدا رو شکر ک دارمش اما اون اصرار ب بچه داشت 

بابت بچه  هم اونو سرزنش میکنم.نه اینکه نخوامش خدا رو شکر ک دارمش اما اون اصرار ب بچه داشت

ما جفتمون راضیم به طلاق ولی به خاطر خوانوادمون نمیتونیم😞بخدا ارزومه هیچ وقت بچه دارنشم کع یکی عم مث من ب دنیا بیاد🙁ایشالا مشکل تو حلشع❤️

برید مشاوره۰ باید با هم حرف بزنید با هم وقت بگذرونید۰ دوری و پنهان کردن احساسات کارو خراب کرده۰ بلخره یه زمان یه عشقی بوده۰ ببین اونموقع چه کارایی میکردید چطوری با هم رفتار میکردین

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
ما جفتمون راضیم به طلاق ولی به خاطر خوانوادمون نمیتونیم😞بخدا ارزومه هیچ وقت بچه دارنشم کع یکی عم مث ...

دعا کن شوهر منم راضی ب طلاق بشه.البته خانواده منم بد میدونن طلاق و قدیمی فک میکنن اما آینده من مهمتر یا حرف مردم