2777
2789
عنوان

بازار نوسانگیری طلای داخلی

3660 بازدید | 29 پست

سلام عشقا چطورین؟ بچه ها اینجا کسی هست که نوسانگیری رو بلد باشه؟ یا کار کرده باشه؟ یا اصلا بخواد یاد بگیره ؟ باهم بخریم دوره شو بتونیم استفاده کنیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بیا آیدی ایتا تو بده من دوره هاشو دارم تا برات مبلغ  خیلی کم بفرستم البته ناقابله

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
من اصلا سر در نميارم متاسفانه سال ٩٩ برام كسي سرمايه گذاري ٣ ماه انجام داد سود كردم عالي بود ،. الا ...

طلای فیزیکی میخوایی بخری اب شده نخر. توش خیلی کلاهبرداری هست. کد روشون هر ماه تغییر میکنه باید برای فروش دوباره به همون مغازه بری فقط . من معامله انلاین رو میخوام بدونم چجوریه ؟

طلای فیزیکی میخوایی بخری اب شده نخر. توش خیلی کلاهبرداری هست. کد روشون هر ماه تغییر میکنه باید برای ...

اره اشنا داريم كلا من طلا هامم به اون ميفروشم ..دوست خانوادگي هستن. 

متوجه شدم براي همين گفتم قبلا يكي برام انجام ميداد ، خودم نتونستم ياد بگيرم حوصله اش نداشتم. 

🕊
سلام بیا آیدی ایتا تو بده من دوره هاشو دارم تا برات مبلغ خیلی کم بفرستم البته ناقابله

سلام چطوریه؟ مثل بورس هست که باید خیلی کلاس و دوره بری و خیلی آزمون خطا کنی تا روش بیاد دستت یا راحته؟ دوره کدوم استاد رو داری و چه قیمت میدی

سلام چطوریه؟ مثل بورس هست که باید خیلی کلاس و دوره بری و خیلی آزمون خطا کنی تا روش بیاد دستت یا راحت ...

بیا ایتا عزیزم Nafas4556 

بستگی به هوش خودت داره یاد گیریش هم راحته در کل باید نکاتی رو یاد بگیری با چن تا نکته که خوب یاد گرفته باشی میتونی وارد معامله بشی