2777
2789
عنوان

بازار نوسانگیری طلای داخلی

| مشاهده متن کامل بحث + 3661 بازدید | 29 پست

طعمه پکیج فروشا و دوره فروشا معمولا افرادی ان که بهتر از بقیه بلدن خودشونو فریب بدن.  یعنی چی. یعنی من و شما خودمون میدونیم که این اشتباهه میدونیم کلاهبرداریه. اما خودمون میخاییم باور کنیم که نیست.شایذ به این دلیل که راه دیکه ای نداریم یا به دلیل تنبلی . یا تبلیغات دروغین ک انجام میدن. بفکر خرید دوره و خرید و فروش طلای آنلاین و اینجور کارها نباشید خودتون رو گول نزنین اکه دنبال کسب درآمدین راه دیگه ای پیدا کنین. اگر قصد سرمایه گزاری دارین طلای فیزیکی بخرین. به این پکیج فروشا اعتماد نکنین. فکر نکنین پول تو معامله ارز و طلاست پول تو پکیج فروشیه. ایشون هر بار با فروش هر دوره به قیمت یک میلیون به چند هزار نفر از شما. شیش میلیارد سود میکنه . گول پکیج فروش ها و دوره فروش ها رو نخورین تو هیچ زمینه ای.علاوه بر ضرر مالی کاری میکنه که ذهنتون هم نابود بشه. برای تحلیل طلا هر دقیقه باید اخبار منفی که میزاره تو کانال رو چک کنین که البته منجر به تحلیل درستی هم نمیشه بعد به خودتون میایین میبینین هم پولتون رفته هم آرامشتون. ضمنا از روی کامنتای پیجش نمیتونین متوجه کارش بشین.چون کامنتای منفی رو حذف میکنه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا . و خیلی سود کردم خدا روشکر . دوره ی نوسانگیری هم خریدم یه تومن ولی هنوز فرصت نکردم کامل نگاه کن ...

سلام طلا رو کجا سرمایه گذاری کردین؟ فیزیکی خریدین یا آنلاین؟

سلام طلا رو کجا سرمایه گذاری کردین؟ فیزیکی خریدین یا آنلاین؟

هم فیزیکی خریدم با اجرت ۲و نیم درصد . که استفاده هم میکنم . چون خیلی گشتم و چیز خوبی گیرم اومد . هم یه مقدارشو صندوق طلا خریدم . خداروشکر سود خوبی کردم . ولی در کل از بالارفتن طلا و قیمتا آدم ناراحت میشه چون فقط ارزش همون مقدار پولم حفظ شد ولی در کل عقبیم از همه چی . 

سلام من دوره کامل اکادمی اراد رو دارم،هرکس مایل به قیمت خیلی مناسب میفروشم تمام دوره روهم دارم.روبیک ...

سلام میشه برای من هم بفرستید البته با هزینه نه رایگان . و ازتون چند تا سوال هم دارم آیدی تلگرامم @tila_n