2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ارہ محال بود،یکی یہ خواستہ از کسی داشتم ھمیشہ میگفت نہ بعد از اینکہ این ختم رو خوندم خودش بدون اینکہ ...

اون خواسته ای که از کسی داشتید و نه میشنیدید

اونو میشه برا من بگید چیکار کردید من ی همچین گیری دارم

یک روز مونده به تاسوعا دوتا بی بی چک گذاشتم منفی شب خیلی گریه کردم امام حسین رو به عزیزانش قسم دادم ...

خخوش به حالت 

خدا روشکر 

از ته دلت برات دعا کنم منم به آرزوم برسم

میشه برای حاجت روایم یک صلوات بفرستین لطفا من و تو تاپیک های مذهبی تگم کنید تاپیک هایی که ختم و دعا معرفی میکنن
خخوش به حالت خدا روشکر از ته دلت برات دعا کنم منم به آرزوم برسم

انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده اگر هم نداد حتما وقتش نیست من دقیق پارسال شب عاشورا بچه سقط کردم ولی امسال خدا برام جبران کرد

سلام بلہ فقط از ختم400ھزار اللہ الصمد 3بار معجزہ دیدمیکی تاپیکام کلی ختم مجرب گذاشتم دوست داشتید بیا ...

واقعا حاجت گرفتین 

همشو خودتون خوندید 

چقدر وقتش حاجت گرفتین 

ختمتون تموم شده بود؟

میشه برای حاجت روایم یک صلوات بفرستین لطفا من و تو تاپیک های مذهبی تگم کنید تاپیک هایی که ختم و دعا معرفی میکنن
ختم سوره حشر استغفار 70بندی امیرالمومنین

استغفار ۷۰ بندی چند روز خوندید؟

یه بار یه چیز دقیقا همونجوری که میخواستم شد

ختم و دعا خوندین؟ آگه آره چیا؟

ھنوز تموم نشدہ بود،ارہ ھمشو خودم خوندم

انشااله حاجت بگیرم بهت خبر میدم

استغفار ۷۰ بندی چند روز خوندید؟

فقط یه شب قبل خواب با حالت  اضطرار و از ته دل با گریه خوندم روز بعدش برام معجزه مالی، اتفاق افتاد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹