توت۲ مدیر عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 652 عنوان معجزه | مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 28 پست تا حالا تو زندگیتون معجزه دیدین؟اگه آره کدوم ختم و دعا و نذر؟ میشه برای حاجت روایم یک صلوات بفرستین لطفا من و تو تاپیک های مذهبی تگم کنید تاپیک هایی که ختم و دعا معرفی میکنن 1403/04/27 | 19:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گرلین عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3840 ارہ محال بود،یکی یہ خواستہ از کسی داشتم ھمیشہ میگفت نہ بعد از اینکہ این ختم رو خوندم خودش بدون اینکہ ... مرسی عزیزم من میخام عشقم برگرده 💔
توت۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 652 با نماز شب چندشب نذر کردین که بخونید؟ میشه برای حاجت روایم یک صلوات بفرستین لطفا من و تو تاپیک های مذهبی تگم کنید تاپیک هایی که ختم و دعا معرفی میکنن
ماهوراد عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 2449 ارہ محال بود،یکی یہ خواستہ از کسی داشتم ھمیشہ میگفت نہ بعد از اینکہ این ختم رو خوندم خودش بدون اینکہ ... اون خواسته ای که از کسی داشتید و نه میشنیدیداونو میشه برا من بگید چیکار کردید من ی همچین گیری دارم
توت۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 652 یک روز مونده به تاسوعا دوتا بی بی چک گذاشتم منفی شب خیلی گریه کردم امام حسین رو به عزیزانش قسم دادم ... خخوش به حالت خدا روشکر از ته دلت برات دعا کنم منم به آرزوم برسم میشه برای حاجت روایم یک صلوات بفرستین لطفا من و تو تاپیک های مذهبی تگم کنید تاپیک هایی که ختم و دعا معرفی میکنن
گرلین عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3840 چندشب نذر کردین که بخونید؟ چهل شب که ده شب نرسید حاجتمو گرفتم
مااامااان_رایان عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 2827 خخوش به حالت خدا روشکر از ته دلت برات دعا کنم منم به آرزوم برسم انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده اگر هم نداد حتما وقتش نیست من دقیق پارسال شب عاشورا بچه سقط کردم ولی امسال خدا برام جبران کرد
توت۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 652 سلام بلہ فقط از ختم400ھزار اللہ الصمد 3بار معجزہ دیدمیکی تاپیکام کلی ختم مجرب گذاشتم دوست داشتید بیا ... واقعا حاجت گرفتین همشو خودتون خوندید چقدر وقتش حاجت گرفتین ختمتون تموم شده بود؟ میشه برای حاجت روایم یک صلوات بفرستین لطفا من و تو تاپیک های مذهبی تگم کنید تاپیک هایی که ختم و دعا معرفی میکنن
توت۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 652 ختم سوره حشر استغفار 70بندی امیرالمومنین استغفار ۷۰ بندی چند روز خوندید؟ میشه برای حاجت روایم یک صلوات بفرستین لطفا من و تو تاپیک های مذهبی تگم کنید تاپیک هایی که ختم و دعا معرفی میکنن
mahboob113 عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 1014 اون خواسته ای که از کسی داشتید و نه میشنیدیداونو میشه برا من بگید چیکار کردید من ی همچین گیری دارم فقط این ختم رو ک گفتم گذاشتم
mahboob113 عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 1014 واقعا حاجت گرفتین همشو خودتون خوندید چقدر وقتش حاجت گرفتین ختمتون تموم شده بود؟ ھنوز تموم نشدہ بود،ارہ ھمشو خودم خوندم
توت۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 652 یه بار یه چیز دقیقا همونجوری که میخواستم شد ختم و دعا خوندین؟ آگه آره چیا؟ میشه برای حاجت روایم یک صلوات بفرستین لطفا من و تو تاپیک های مذهبی تگم کنید تاپیک هایی که ختم و دعا معرفی میکنن
توت۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 652 ھنوز تموم نشدہ بود،ارہ ھمشو خودم خوندم انشااله حاجت بگیرم بهت خبر میدم میشه برای حاجت روایم یک صلوات بفرستین لطفا من و تو تاپیک های مذهبی تگم کنید تاپیک هایی که ختم و دعا معرفی میکنن
fxxxk عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 4388 ختم و دعا خوندین؟ آگه آره چیا؟ نه هیچی از ته قلبم دعا کردم قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤
نوراحیل عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 18152 استغفار ۷۰ بندی چند روز خوندید؟ فقط یه شب قبل خواب با حالت اضطرار و از ته دل با گریه خوندم روز بعدش برام معجزه مالی، اتفاق افتاد دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹