2789
عنوان

معجزه

282 بازدید | 28 پست

تا حالا تو زندگیتون معجزه دیدین؟اگه آره کدوم ختم و دعا و نذر؟

میشه برای حاجت روایم یک صلوات بفرستین لطفا من و تو تاپیک های مذهبی تگم کنید تاپیک هایی که ختم و دعا معرفی میکنن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره از امام حسین کاری نکردم چندبار نامه دادم بردن کربلا انداختن تو ضریحش و عاجزانه ازش کمک خاستم و حاجتمو داد قربونش بشم 

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

ختم سوره حشر 

استغفار 70بندی امیرالمومنین  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

آره. دوتا معجزه بدون ختم و نذر و فقط با تویل به امام حسین علیه السلام. دوتا معجزه که بقیه هم به معجزه بودنش واقف شدن همون لحظه

و برای خرید خونه با آیه 25 سوره مومنون و چله واقعه 

برای آشتی فوری با همسر و علاقه ی شدید سوره ی طلاق مزمل و ذکر یا ودود 1001 بار

برای افزایش توان و ظرفیت و قدرت در هر کاری لا حول و لا قوه الی بالله 100 بار یا 70 بار

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

یک روز مونده به تاسوعا دوتا بی بی چک گذاشتم منفی شب خیلی گریه کردم امام حسین رو به عزیزانش قسم دادم امام رضا رو به جوادش قسم دادم روز تاسوعا بی بی چک هاله انداخت امروز هم مثبت شد بی بی چکم

برات حمد خوندم 

حدیث کسا 

صلوات مخصوص حضرت زهرا ۵۳۰ مرتبه

چله زیارت عاشورا 

عزیزم معجزه رو تو چیزای کوچیک هم ببین و شکرگزار باش تا معجزه بزرگ برات اتفاق بیوفته

🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید

سلام بلہ فقط از ختم400ھزار اللہ الصمد 3بار معجزہ دیدمیکی تاپیکام کلی ختم مجرب گذاشتم دوست داشتید بیا ...

عزیزم حاجتتون محال بوده   اگه میتونین بگید چ حاجتی 

منم میخام عشقم برگرده

عزیزم حاجتتون محال بوده اگه میتونین بگید چ حاجتی منم میخام عشقم برگرده

ارہ محال بود،یکی یہ خواستہ از کسی داشتم ھمیشہ میگفت نہ بعد از اینکہ این ختم رو خوندم خودش بدون اینکہ بخوام اون خواستہ ی منو پیشنھاد داد،یکی ھم باردار شدنم ک محال بود حتی دیگہ از زمان پریودیم گذشتہ بود و ھمہ چی منفی بود