بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی نمیدونم چرا آخرش جوری نشون دادن انگار مادره مقصر بیماری و سرطان گرفتن اون پسر بوده و گناهکاره
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من خودم تنهایی دیدم چون جزیی نگرم برام خوب بود و سرگرمم کرد اما وقتی اوردم گذاشتم همه ببینن واقعا شرمنده وقتشون شدم ،🤣چون دیگه حس اول رو نداشتم بهش و حس کردم مزخرفه واقعا
خیلی وقت پیش دیدم.ولی انگار آره. سرطان گرفت درب و داغون شد.
زنده بار باران قشنگم
اینورا دیگه نمی باری
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بعنوان سورپرایز تولدش میرن شهربازی با دوستاشو اینا بعدشم داداش یکی از دوستاش خواهرشو اونجا میبینه که بی اجازه اومده شهربازی عصبی میشه و میگه بریم خونه و اینا بعدشم این دختر نقش اصلیه میاد نذاره ببرتش که پسره هلش میده و سرش میخوره به یه جایی و در دم میمیره
برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋