2777
2789
عنوان

دلم گرفته

1194 بازدید | 27 پست

سلام

واقعا دلم گرفته. واقعا باخودم میگم چرا من آخه؟من که چیزی کم نداشتم و چیزی کم نذاشتم چرا باید کارم بجدایی میرسید.

انقدر گاهی دلم میگیره که حد نداره . واقعا شوهرم گولم زد باهام ازدواج کرد بعد بمن میگفت تومنوبدبخت کردی.تو اون خونه که بودم فقط گاهی که حالش خوب بود یا یک روز بدون دعوا سر میکردیم تو دلم خدارو شکر میکردم. ولی خیلی وقتا میدیدم که بااین مرد آینده ای ندارم . واقعا تو چشمم مرد نبود انقدر بچه بازی داشت اخلاق نداشت پول نداشت البته بقول خودش چون پولای منو بگیره

ولی نمیدونم چرا انقدر من دوسش داشتم چرا انقدر بهش دل بستم همش ته دلم میگفت اون دلش پاکه فقط بخاطر سختی هایی که کشید اینجوری شده

آخه کدوم دیوانه ای بخاطر کار میاد با یه دختری ازدواج میکنه بخاطر اینکه تو مغزش فکر کرده آره این دختر ترشیدست؟)۲۷سالم بود( کسیم نداره من الان برم بگیرمش همه جور منو بالا میکشن؟چرا بااین تفکرات پوچش زندگی منو خراب کرد‌من کلی خواستگار داشتم من گفتم این مثل منه سختی کشیدست نمیدونستم عقده ایه که

چقدررها کردنش برام سخته یه روزایی تمام وجودم ازش بدم میاد یه روزایی هم مثل امروز حس دل تنگی دارم بخاطر روزها و جاهایی که بخاطر پول دادن بهش اون لحظات خوش خلق کردم : /

واقعا حق من این نبود بخدا اونم انقدر افتضاح که طرف بخاطر خیلی چیزا بجز خودت بخوادت حداقل اینجوری نبود بخصوص که من دوسش داشتم واقعا

بجای این افکار با خودت زمزمه کن هر کس لیاقت زندگی با من رو ندارهبه خودت بها بده کلمات مثبت بکار ببر ...

واقعا ظلم شده در حقه میفهمی؟چقدر من زجه میزدم تو اون خونه که نکنید بابا بخدا خدا شما رو میگیره اصلا برام عجیب بود این همه ظلم بعد در قبالش گفته بشه مگه ما چیکارت کردیم ندیدی رفتار شوهر و مادرشوهر بدو :/

یعنی انقدر با روان من بازی شده انقدر شستشوی مغزیم دادن خدا میدونه 

کلمات مثبت بکار میبرم ولی کاهی واقعا حال روحیم خراب میشه مثل امروز که حلوا پختم خیرات کنم یاد حلواهایی که تو اون خونه میپختم افتادم و واقعا داغون شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ظلم شده در حقه میفهمی؟چقدر من زجه میزدم تو اون خونه که نکنید بابا بخدا خدا شما رو میگیره اصلا ...

هر وقت افکار منفی اومد یه دفتر بردار در مورد خودت بنویس 

من یک زن شجاع هستم 

من توانایی های زیادی دارم 

من شکست نمیخورم 

خدایا شکرت که امروز تونیتم خلوا بپزم و یک روز خوب دارم 

مثل بچه مدرسه ای ها هزار بار از کلمات مثبت بنویس و زمزمه کن نزار افکار مسموم حالت رو بد کنه

❤❤❤
هر وقت افکار منفی اومد یه دفتر بردار در مورد خودت بنویس من یک زن شجاع هستم من توانایی های زیادی دارم ...

شبیه این آدمای معتاد میرن کمپ بشینن همه باهم دردودل کنن منم اینجوری شدم هی تو نت سرچ میکنم کسایی که مشکلشون مثل مال من بود چیکار کردن چجوری شد یا دلم میخواد با امثال این آدم ها حرف بزنم بخاطر همین تاپیک شدم

من به قوی بودن مشهورم همه بهم میگن کلا هر وقت دلمو باختم ضعیف شدم 

دو سال پیش میخواستم جدا بشم تمام حرفاشو یادم میاد میبینم واقعا چقدر منطقی منو گول زد این چقدر نرمم کرد.عوض شده بود پیام عاشقانه میداد ولی 

حالا امسال عین این بچه ها قشنگ خودشو نشون داد چقدر عوض شد گاهی میگم شاید بهم خیانت میکرده که وقتی چه مالی چه غیره هواشو داشتم اینجور کرد

کلا چیزی که من در شما دیدم شبیه خودمهمن خیلی وقتم گذاشتم تو دوستی هزینه زیاد ولی ....الان خیلی حالمم ...

اولا اینکه آقایون با خانم ها قطعا احساساتشون و شرایطشون فرق داره

ثانیا ازدواج کجا دوستی کجا.شرایط یکیه آخه؟

اولا اینکه آقایون با خانم ها قطعا احساساتشون و شرایطشون فرق دارهثانیا ازدواج کجا دوستی کجا.شرایط یکی ...

اونکه بله ولی قطعا یسری دوستیها از ازدواجم نزدیکتره

کلا بنظرن مردها هم وابسته میشن اخساس دارن بعضی وقتها بیشتر از خانونها

اونکه بله ولی قطعا یسری دوستیها از ازدواجم نزدیکترهکلا بنظرن مردها هم وابسته میشن اخساس دارن بعضی وق ...

اگه اینطوریه امیدوارم همسرم احساس میداشت و الان زجر میکشید بابت بی عقلی کرد که زندگیمون خراب کرد

حالا که شما آقایید میشه لطفا باتوجه به اینکه هم جنس خودتونو میشناسید بمن بگید دلیل اینکه یک آقا ممکن بحاطر حرف مادرش یک خانمی که براش هیچ جور کم نمیذاره ولی اون همچنان پرتوقع و میگه اخلاقت بده رو ول کنه یا دلیلش چیز دیگه ای؟

هرچند اون منو نمیشه گفت ول کرد من دارم تمومش میکنم حتی قبل اینکه برم جهیزیمو بیارم میگفت قلبمی و... شبیه پسرایی که بخوان مخ دختر غریبه بزنن انگار بهشون شناخت نداشته باشن بعد روز جهیزیه سریع برگه نوشته بیاره امضا بگیره و بره غیب بشه.

عین بچه ها همیشه در رفت از توضیح صادقانه یکبار نشد بیاد واقعیت بگه یا منو مقصرمیکرد یا طفره میرفت یا دروغ میگفت

اگه اینطوریه امیدوارم همسرم احساس میداشت و الان زجر میکشید بابت بی عقلی کرد که زندگیمون خراب کردحالا ...

بنظرم شخصیتش وابسته به خانواده بوده و دهن بین مودیم بوده بعضی وقتها خوبه بعد یهو عوض میشه کلا رو این تیپ مردها نمیشه حساب کرد 

جاالب میدونم دقیقا چی بسرم اومده ها ولی همش باز الکی برای خودم این چرایی از طرف اون نادون بیارم وسط که آخه همه حسرت زندگی منوتو میخوردن که ما میتونستیم بهترین رفیق و همراه هم باشیم بهترین زندگی برای هم بسازیم چرااا واقعا تو مغز پوکت دقیقا دنبال چی بودی آخه .اگه دوسم نداشتی میومدی میگفتی دوست ندارم که بریم راحت تمومش کنیم چرا منو عروسک خیمه شب بازیت کرده بودی

بنظرم شخصیتش وابسته به خانواده بوده و دهن بین مودیم بوده بعضی وقتها خوبه بعد یهو عوض میشه کلا رو این ...

بنظر من حتی چند شخصیتی و شاید خیانت چون گوشیش بجونش بند بود که میدیدم تلگرام بکسی پیام میده ولی نمیدونستم کیه

بنظرم شخصیتش وابسته به خانواده بوده و دهن بین مودیم بوده بعضی وقتها خوبه بعد یهو عوض میشه کلا رو این ...

یسوال دیگه اینکه تاپیکشم زدم کسی جواب نداد

چرا کسی بااسم اون تو اینستا بهم پیام داد؟ اون میدونست من نمیدونم که اون اینستا داره 

یه پیج فیک بود تقریبا .خوب مثلا که چی؟

صد در صد خیانت حس میکنم خودتم شخصیت وابسته ایی داری بتظرم رو یسری چیزهات بیشتر کار کن

جالب اینجاست که فکر میکردم چون پدرش به مادرش خیانت کرده اون دیگه اینکارو نمیکنه دقیقا یکی از دلایلم برای ازدواج بااون این بود هه