2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 27 پست

من تنها چیزی که میتونم بگم بهش فکر نکن چون آدمه ضعیفیه مردی که وابسته به مادرش باشه بدرد زندکی ننیخوره 

وارد یک دوستی جدید شو اونم عاقلانه نه بدون فکر چون این دوستی باید ریکاوریت کنه نه آسیب بزنه بهت 

خودتو سرگرم کار کن 

و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهل دوستی نبودم و نیستم و اعتقادی هم بهش ندارم

خوب دیگه وقتی نسبت به جامعه گارد داری همینه  میشینی به نقره قبلت فکر میکنی 

تو اجتماع همکار دوست بیشتر بخودت برس

ناراحت نشی ولی کلا حس میکنم از لحاظ اعتناد بنفس ضعیفی و تعصبی نگاه میکنی یسری چیزها را

خوب دیگه وقتی نسبت به جامعه گارد داری همینه میشینی به نقره قبلت فکر میکنی تو اجتماع همکار دوست بیشت ...

برای وابستگیم یا هرچیزی دارم میرم پیش مشاور

تو محیط کاریم هم با همکارای مردمم بگو بخند به اندازه دارم ولی دلیلی نداره چه ربطی داره هرکسی اعتقادات خودشو داره 

خوب خوبه اینجوری مشاوره میری که عالیه

کلا طلاق سنگین بخصوص من که هنوز جدا نشدم آخراشه و اینکه اون نفرو دوست میداشتی و برای زندگیت واقعا از جون مایه گذاشته باشی بنظرم طبیعیه و من اگه سوگواری نکنم براش دیرتر از این وضعیت راحت میشم

آها پس تا اینجای کار خیلی عاقلانه پیش رفتی آفرین ولی نزار احساست غلبه کنه بهت

اینکه بخوام برگردم به زندگی گذشته یا علاقمو حفظ کنم نیست فقط ته دلم منتظر معجزه ای از سمت اونم که باتوجه به اینکه نادون تر از این حرفاست خودم خودمو قانع میکنم

با حرفای پست قبلیام هم مشخص میگم من چیزی کم نداشتم اون دردش چی بود که تلاشی برای زندگیش نکرد حرف من اینه

هرچند دیگه هیچ زندگی گارانتی نداره ولی همسر من شرایط خانوادگی خوبی واقعا نداشت که بخواد از این فرصت ها براش ریخته باشه هرچند خدای غرور بودن خانوادگی

و خوب هم اینو میدونم خیلی ببخشید شما اقایون کلا همتون یکجورید کم پیش میاد هر هزارتا شاید یکنفر و هیچ رابطه ای که دیگه گارانتی نداره فقط آدم باید روی خودش کار کنه یا تنهایی زندگی کنه و قوی باشه یااگه هم ازدواج کرد نه ارزش خودشو بیاره پایین نه انقدر وابسته بشه به زندگی که شاید روزی تموم بشه 

نمیدونم ولی آدم باید چیزی داشته باشه تا خود خواه مغرور باشه

یسری خصلت ها ارثیه مثلا بعضیا خانزادن یا فکر میکنن که خان زادن

پسری که پول نداره چه تحصیلات چه خاتوادگی به خانواده دختر نمیخوره واقعا رواست بره خواستگاری خانم دکتر؟