زن و شوهرن بعد خانومه تو گوشی شوهرش یچیزی دیده مثل اینکه به خانومی پیام میدهده بعد اقا کلی قسم و ایه ک من به جان بچم نمیدونم کیه فقط خواستم قرار بزارم ببینم کیه داره اذیت میکنه
وقتی انگیزه ایی برای ادامه زندگی نداشتی به نسخه های از خودت در آینده فکر کن به اونها فرصت زیستن بده ✅
والا چی بگم الان با بچشون در ارتباطم خیلی ناراحته افسردگی گرفته مادرش رفته خونه خالش اینم باخالش رف ...
منم سعی کردم بین داییم و زنداییم خوب کنم ناکام موندم😐 حدا عالمه فکر میکنم زنداییم با کسی در ارتباط بود تا عده اش تموم شد رفت شهر دیگه خونه اجاره کرد عجیب نیست؟ هرچی هم بهش میگفتم شما بمونید خونه داییم میاد پیش ما خرجتونم میده تو گوشش نمیرفت اون موقع خیلی غصه خوردم بعد دیدم خود بچش راحتتر کنار اومده تا من بیخیال شدم ولی هنوز فکر میکنم چه زن عجیبی بود بعد ۲۰ سال زندگی دایی من خیانتم نکرده بود
هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره
الان من نمیدونم چی بگم واقعا بچه این خانوم اقاهم بامن دوسته غیر از من باکسی در ارتباط نیس من نمیدونم چی بگم بهش یا لااقل راهنماییش کنم ک مامانش حق و حقوشو بگیره نمیدونم الان مادرش باید اقدام ب طلاق کنه یانه؟ 😪
وقتی انگیزه ایی برای ادامه زندگی نداشتی به نسخه های از خودت در آینده فکر کن به اونها فرصت زیستن بده ✅