2777
2789

یکی از دوستام انقد ضربه روحی روانی خورده که الان دیگه 

کلا از واقعیت فراریه ظاهرش نشون نمی‌ده

اما همش تو رویاست تو یه اتاق 

هیچ جا نمیره معمولا تنهاست 

یبار گفت رویا پردازی میکنم 

به نظرتون درست میشه ؟

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

ن من همین شکلی م 😂

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینکارو میکنم.چون دوست دارم از واقعیت دور باشم.ادمایی ک توی رویام وجود دارن و رفبقم هستن، توی دنیای واقعی هستن ولی رفیقم نیستن.یا باهام خوب نیستن..نمیدونم درست میشه یا ن‌.من ک درتلاشم ۲ساله تا ایت عادتو ترک کنم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

فقط خودش میدونه که الان چقدر تحت فشاره…🙁

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

انشاالله یه ادمی پیدا بشه بتونه زندگی قشنگ تر از رویا هاش براش بسازه اون وقته که میتونه تو واقعیت زن ...

😢😢 دلم براش میسوزه 

منم اینکارو میکنم.چون دوست دارم از واقعیت دور باشم.ادمایی ک توی رویام وجود دارن و رفبقم هستن، توی دن ...

از زندگی واقعی ضربه  شدید خوردی ؟

از زندگی واقعی ضربه شدید خوردی ؟

نمیدونم بشه بهس گف ضربه شدید یا ن. شاید خودم زیادی بزرگش کردم.یک رفیق داشتم ک کلییی دوسش داشتم ولی یکسال ازم کوچیکتر بود و محل تحصیلش  متفاوت شد باهام.ولیی ۲سال پیشش باهم دوس بودیم و روزای خوبی داشنبم.بعد ازاینکه ارتباطش باهام قطع شد ایتقد افسردگی و ناراحتی گرفتم و گریع کردم ک .... 

۳سال پیش هم رفیقای زیادی داستم ولی بطور ناگهانی همشونو از دست دادم و الان هیچ رفیقی ندارم و تنهای تنهام.وبرا همین "شلوع بودن اطراف " و" رفیقای زیادی داشتن " شده ارزوم

یه دفعه تنها شدی

اره .خیلی یهوییی ..

تازه  علاوه بر اون رفیقاهام یک رفیق دیگمم سر ِ اینکه اخلاقش بشدت بد شده بود ترک کردم‌.خیلی عوض شده بود و باهاش نمیساختم‌..این رفیقم خیلی صمیمییییی بودم باهاس.۱۰ساله رفیق بودم باهاس

واقعا ؟

آره 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹