ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم اینکارو میکنم.چون دوست دارم از واقعیت دور باشم.ادمایی ک توی رویام وجود دارن و رفبقم هستن، توی دنیای واقعی هستن ولی رفیقم نیستن.یا باهام خوب نیستن..نمیدونم درست میشه یا ن.من ک درتلاشم ۲ساله تا ایت عادتو ترک کنم
نمیدونم بشه بهس گف ضربه شدید یا ن. شاید خودم زیادی بزرگش کردم.یک رفیق داشتم ک کلییی دوسش داشتم ولی یکسال ازم کوچیکتر بود و محل تحصیلش متفاوت شد باهام.ولیی ۲سال پیشش باهم دوس بودیم و روزای خوبی داشنبم.بعد ازاینکه ارتباطش باهام قطع شد ایتقد افسردگی و ناراحتی گرفتم و گریع کردم ک ....
۳سال پیش هم رفیقای زیادی داستم ولی بطور ناگهانی همشونو از دست دادم و الان هیچ رفیقی ندارم و تنهای تنهام.وبرا همین "شلوع بودن اطراف " و" رفیقای زیادی داشتن " شده ارزوم
تازه علاوه بر اون رفیقاهام یک رفیق دیگمم سر ِ اینکه اخلاقش بشدت بد شده بود ترک کردم.خیلی عوض شده بود و باهاش نمیساختم..این رفیقم خیلی صمیمییییی بودم باهاس.۱۰ساله رفیق بودم باهاس