2777
2789
عنوان

تا حالا کسیو دیدید کلا تو رویا زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 31 پست
اره .خیلی یهوییی ..تازه علاوه بر اون رفیقاهام یک رفیق دیگمم سر ِ اینکه اخلاقش بشدت بد شده بود ترک ک ...

آدمها همین هستن 

مخصوصا دوست دیگه نمیشه روش حساب کرد 

برا منم پیش اومده الآنم تنهام 

ولی این دوست من هم جدا شده هم بچش فوت شده هم اولش از دست رفته هم خودش سیگاری شده هم خانوادش اصلا پشتش نیستن و خیلیی چیزای دیگه 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدمها همین هستن مخصوصا دوست دیگه نمیشه روش حساب کرد برا منم پیش اومده الآنم تنهام ولی این دوست من هم ...

وای چ بد . اره الان دیگ دوست ها واقعا دوست نیستن..دشمنن بدتررر. اره میدونم خودم خیلی بزرگش کردم . خیلیییییی بزرگش کردم .انگار دراصل مشگل خاصی نییس ولی خودم خیبی دارم خودم و اذیت میکنم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
از زندگی واقعی ضربه شدید خوردی ؟

من ی بار خیانت عزیز ترین کسمو دیدم(شوهر و رل ندارم ) از اون موقع دیگه ادم سابق نشدم خیالپردازی کردم

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

من ی بار خیانت عزیز ترین کسمو دیدم(شوهر و رل ندارم ) از اون موقع دیگه ادم سابق نشدم خیالپردازی کردم

یعنی چه خیال‌پردازی ؟

پس طبیعیه بعد این همه ضربه 

این دوست من هم جدا شده هم بچش فوت شده هم بچگی پدرش رو از دست داده هم خانواده پشتش نیستن هم سیگار می‌کشه الان هم اموالش رفت 

قبل از ازدواج تو رویا بودم ولی ازدواج کردم بچه دارشدن وقتی واسه رویا پردازی ندارم دیگه

من فکر میکردم خیلی غیر طبیعیه ولی انگار مرسومه 

خیالپردازی از یه حدی که بگذره میشه بیماریدوستتون با اینهمه ضربه ای که خورده، احتیاج به کمک داره، ببر ...

هزینه نداره منم ندارم کمکش کنم 😔

من فکر میکردم خیلی غیر طبیعیه ولی انگار مرسومه

زندگی قبل ازدواج چون یه جورایی تکلیفتو نمیدونی تو ذهنت اون زندگی که دوست داری شغلی که دوست داری تصور میکنی همین که ازدواج کردی و بعدش بچه وقتی برای رویا نمیمونه چون هم سرت شلوغ شده هم زندگیت جهت پیدا کرده

2790
2778
2791
2779
2792