2777
2789
عنوان

گند زدم کنکوریا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 74 پست
من پارسال ۱۶ هزار مایل به ۱۷ هزار شدم باور کن اگر دانشگاه دوقوز آباد هم میاوردم میرفتم فقط میخواستم ...

چی بگم عزیزم ببخشید منم حالم واقعا بده خیلی زیاد کل فامیل ازم انتظار دارن پزشکی در بیام دختر خاله هام مسخرم میکنن میگن برو حسابداری در حالیکه من تو هر پایه شاگرد اول بودم اونا خبر ندارن من چه سختیایی کشیدم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فک نمیکنم تو دوران کنکورت به اندازه ی من سختی کشیده باشی با یه مشاور یه سال کار کردم بهم ابراز علاقه ...

فداتشم ببخشید عصبانی شدم بخدا من قصد ندارم کسی رو ناراحت کنم منم دلم شکسته بود عصبانی بودم اومدم تاپیک بزنم یکم دلداریم بدن من که کلا نه مشاور داشتم نه آزمون نه کتاب خریدم بجز یدونه کتاب شیمی و یدونه عربی ولی بازم خانوادم راضی نیستن بخدا دل منم خیلی شکسته ما معمولا میخوایم لبخند پدر و مادرمون رو ببینیم ولی پدر من لبخند نزد...

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

کاش قبول شم فقط برمم😞 معمولا وقتهایی که این تاپیکا رو میزنم معنیش اینه یه نفر یه چی بهم گفته دلم شک ...

حتما قبول میشی مشاور جدید من پارسال با رتبه ی ۸۲۰۰ انتخاب رشته کرد پزشکی تعهدی زنجان داد رتبت اگه خیلی بد بشه ۳۰۰۰ میده 

چه تفاهمی منم ترازم ۹۷۰۴ انسانی

شاید فقط من و شما همو درک کنیم 

من البته چون فقط یک سال دوازدهم رو خوندم نتیجه بدی نیست و خدا رو شاکرم 

اما منم دلم میخواست بهتر بشه تراز بالا زیاد دیدم

ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن...

فداتشم ببخشید عصبانی شدم بخدا من قصد ندارم کسی رو ناراحت کنم منم دلم شکسته بود عصبانی بودم اومدم تاپ ...

شما ببخشید من حالم خیلی بده خانوادم هی میگن تو قویی فک نمیکردم اینهمه ضعیف باشی منم ادمم منم مثل دخترای دیگه دوست دارم موقع ناراحتیم گریه کنم ولی نمیتونم اینم یادم رفت بگم علاوه بر این مشکلات سیزده بدر ۴۰۲ مادربزرگم عزیزترین کسم شب خوابید صب پا نشد سر همین ۳ ماه افسرده بودم الان واقعا شرایط تو عالیه خوشبحالت

من پارسال ۱۶ هزار مایل به ۱۷ هزار شدم باور کن اگر دانشگاه دوقوز آباد هم میاوردم میرفتم فقط میخواستم ...

اون پدرتو ول کن !

اینجوری خودت نابود میشی ...

پدر منم اینجوری بود که گفت چیکار کردی مگه !بچه ی مردم از تو بهترن ...

هر کاری رو میرم میگه هیچی نمیشی نرو ...

نیازی نیست بری نشونش بدی !من المپیاد دانشجویی داشتم حتی نمیدونست اون روز امتحان دارم 😂بعدش میگفت نرو و فلان و ...

ترازت خوبه عزیزم ،سه تا رشته ی تاپ هم میاری ،معدلتم قطعا خوبه ...طبیعیه گاهی ناراحت باشی ولی وقتی رتبه ی خوبی میاری ناراحتی خاصی نداره واقعا 

You're all the things I've got to remember

با تراز ۸۹۰۰ رتبه ۱۹۰۰ داده منطقه ۲ مطمئن باش قبول میشی نگران نباش

پس چرا من زمان کنکور خودم با تراز 9900 شدم رتبه 7000 منطقه دو:/

الان همه تراز ها افت کرده انگار درسته؟ 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

پس چرا من زمان کنکور خودم با تراز 9900 شدم رتبه 7000 منطقه دو:/الان همه تراز ها افت کرده انگار درسته ...

بالاترین تراز اون موقع چند بود 

الان ظرفیت‌ پذیرش هم بیشتر شده 

۹۰۰۰ به بالا پزشکی رتبه خوب قطعی

در شهری که مردمانش میلنگند به کسی که درست راه می رود میخندند