2777
2789
عنوان

گند زدم کنکوریا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 74 پست
بالاترین تراز اون موقع چند بود الان ظرفیت‌ پذیرش هم بیشتر شده ۹۰۰۰ به بالا پزشکی رتبه خوب قطعی

تراز کامل که هیچ وقت نداریم، اما حدود 10800 به بالا پزشکی قبول میشد فقط

طرفدار حق و عقلانیت💙 

تراز کامل که هیچ وقت نداریم، اما حدود 10800 به بالا پزشکی قبول میشد فقط

نه مثلا یکی پارسال ۲۰ شد تراز کامل ۱۲۰۰۰ گرفت اگه اشتباه نکنم 

در شهری که مردمانش میلنگند به کسی که درست راه می رود میخندند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم عزیزم ببخشید منم حالم واقعا بده خیلی زیاد کل فامیل ازم انتظار دارن پزشکی در بیام دختر خاله ها ...

بمیرم برات منم خانوادم اونقدر تیکه میندازن که...

من پارسال که ترازم شده بود هفت هزار به کسایی که ۹ هزار شده بودن و ناراضی بودن تو دلم فحش میدادم و میگفتم اینا دیگه چه اوسکل هایی هستن فکر میکردم به این تراز برسم کلللل مشکلاتم حل میشه ول امسال که شدم همون کسی که پارسال بهش فحش میدادم دیدم نه.. مشکل من با تراز و اینا حل نمیشه خانوادم هیچوقت ازم راضی نمیشن 

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

شما ببخشید من حالم خیلی بده خانوادم هی میگن تو قویی فک نمیکردم اینهمه ضعیف باشی منم ادمم منم مثل دخت ...

تسلیت میگم🥺 منم مادربزرگم رو خیلی دوست دارم ولی حتی اونم من زیاد براش مهم نیستم...

من امشب فهمیدم خانواده با نمره بالا و رتبه بالا راضی نمیشن حتی راضی بشن بازم بهونه پیدا میکنن فهمیدم زندگیمو گذاشتم پای راضی کردن کسایی که هیچوقت ازم راضی نمیشن 

کاش میشد میرفتم هنرستان کاش میشد هیچوقت قدم به این رشته تجربی نمیزاشتم روح و روانمون تو این راه نابود شد😞

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

عزیزم‌ ۱۰۰ درصد قبول میشی ان‌ شالله ترازت‌ عالیه

فدات انشالله به حق امشب همه به خواستشون برسن خدا من رو ببخشه اگر با تاپیکم کسی رو ناراحت کردم..

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

با این رتبه چی میارن

نمیدونم والا من که مردود شدم ولی اگر بهتر انتخاب رشته میکردم حتما یه چیزی قبول میشدم بلد نبودم انتخاب رشته کنم

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

💢💢💢💢💢💢بچهااااراسته میگن‌فردا نتایج اولیه میاد؟؟؟

نه اشتباه تایپی بوده تو شبکه خبر

فردا فقط کلید اولیه سوالات کنکور میاد

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

حتما قبول میشی مشاور جدید من پارسال با رتبه ی ۸۲۰۰ انتخاب رشته کرد پزشکی تعهدی زنجان داد رتبت اگه خی ...

دیگه اصلا پزشکی نمیخوام حتی شده مامایی هم بشه میرم فقط از این فشار مسخره بیام بیرون🥲🥲

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

چه تفاهمی منم ترازم ۹۷۰۴ انسانیشاید فقط من و شما همو درک کنیم من البته چون فقط یک سال دوازدهم رو خون ...

تو تازه دوازدهمی خداروشکر کن دختر من پارسال که دوازدهمی بودم شدم ۷۵۰۰ یا ۷۴۰۰ مجبور شدم پشت کنکور بمونم تو الان یه امید برای شروع داری من وقتی کلمه ی " مردود " رو توی نتایج نهایی دیدم امیدم صفر شد با امید صفر شروع کردم🥲🥲

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

اون پدرتو ول کن !اینجوری خودت نابود میشی ...پدر منم اینجوری بود که گفت چیکار کردی مگه !بچه ی مردم از ...

وای آره دقیقا میگن بچه ی مردم فلان شده تو مگه چیکار کردی؟؟

هرررر کاری میکنم میگن تو مگه چیکار کردی؟؟؟

باور کنم خودم خیلی خوشحال بودم وقتی نتایج اومد اونقدر خوشحال بودم تاپیک زدم ولی حرفها من رو نا امید کرد 

کاری باهام کردن کم کم داره از خودم بدم میاد دارم روانی میشم 

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara