2777
2789
عنوان

گند زدم کنکوریا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 74 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تراز چیه و کم باشه خوبه یا باید زیاد باشه🤔

تراز چیزیه که موقعیت رو نسبت به بقیه کسایی که کنکور دادن مشخص میکنه هرجقدر بالاتر باشه بهتره

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

اگه میخای راضی باشی از زندگیت و لذت ببرب ازش

باید حرف دیگران رو اصلا اهمیت ندی

و گرنه مثه من از درس متنفر میشی و یروزی کل کتابارو پرت میدی و هیچوقتم سراغشون نمیری..

ارزوهات هم همیشه تو دلت میمونن

💙

تو از کجا فهمیدی ترازت ۹۷۰۰ شده؟بعدم تراز به این خوبی میتونن بپرسم دلیل این همه ناراحتی چیه?

خب تراز تخمینی معدل رو با تراز کنکور جمع کردم تقسیم بر دو کردم

عزیزم تو پیام هام گفتم رفتم با خوشحالی به بابام گفتم ولی زد تو ذوقم چطور ناراحت نباشم تو باشی دلت نمیشکنه؟

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

اگه میخای راضی باشی از زندگیت و لذت ببرب ازشباید حرف دیگران رو اصلا اهمیت ندیو گرنه مثه من از درس مت ...

منم به مرز جنون رسیدم نمیدونم باید ببخشید چه غلطی بکنم که ازم راضی بشن

دیگه میخوام فکر کردن درمورد کنکور رو ول کنم بیخیال...

از فردا راجبش یه کلام هم نمیگم...

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

خب تراز تخمینی معدل رو با تراز کنکور جمع کردم تقسیم بر دو کردمعزیزم تو پیام هام گفتم رفتم با خوشحالی ...

وفتی خودت میدونی تراز خوبیه نه چرا ناراحت باشی اخه تو با همین تراز میتونی پزشکی شهید بهشتی بیاری 

منم به مرز جنون رسیدم نمیدونم باید ببخشید چه غلطی بکنم که ازم راضی بشندیگه میخوام فکر کردن درمورد کن ...

تو هر چیزی رو مه بدست بیاری

باز دنیال اینن بالاترشو گیر بیارن بزنن تو سرت

بعدم تو این مسیر کی همراهت بود؟ کی کنارت درس خوند؟ خودت بودی و خودت پس اصلا حق نظر دادن هم نباید به کسی بدی چه برسه به دخالت

💙

وفتی خودت میدونی تراز خوبیه نه چرا ناراحت باشی اخه تو با همین تراز میتونی پزشکی شهید بهشتی بیاری

عزیزم پزشکی شهید بهشتی رتبه دو رقمی یا سه رقمی میخواد😂🥲

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

انشالله حتما رشته هایی مثل فیزیوتراپی ، داروسازی بینایی سنجی رو میاری

انشالله امسال نتایج تیر فراتر از انتظاراتت باشی اونقدر خوشحالت کنه و اونقدر دلت شاد بشه که حرف بقیه رو بشوره ببره

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

تو هر چیزی رو مه بدست بیاریباز دنیال اینن بالاترشو گیر بیارن بزنن تو سرتبعدم تو این مسیر کی همراهت ب ...

آره واقعا موقع خوندن کنارم نبودن پس حق نظر دادن هم ندارن...

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara