2777
2789
عنوان

گند زدم کنکوریا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 74 پست
به قیافم میاد با این ناراحتی پز بدم؟؟؟؟؟ میگم وقتی یازو با تراز ده هزار داره گریه میکنه من چرا باید ...

عزیزم تراز نهایی ته اینی که گفتی؟

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
کامل نخوندی گفتم ۲چرا انقد به خودت استرس میدی

چون از انتظارات خانوادم میترسم بقیه درکم نمیکنن ولی من افتادم وسط یه خانواده ی پر تنش که از من کلی انتظار داشتن...!

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حرفتو مزه مزه کن بعد بزن من یه کاربری دیگه ام دارم بعد هر امتحان اونقدر حالم بد بود که میومدم میگفتم ...

اسی جواب منو بده،از کجا تراز کلتو دیدی ؟مگه نتایج اومدهه؟

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
اولا من حوصله پز دادن ندارم ۱۸ سالمه کارم از این مسخره بازیا گذشته دوما من خیلی تلاش کردم الان ناراح ...

من خودم روزی ۱۸ ساعت میخوندم و هیچچچچ تطابقی بین تلاشم و نتیجه نیست تراز ۹۰۰۰ پارسالم رتبه ۴۸۰۰ داد پس رشته های تاپ میاری برو بشین خودتو شکر کن از اونجایی که اصلا حوصله ندارم موفق باشی 

من خودم روزی ۱۸ ساعت میخوندم و هیچچچچ تطابقی بین تلاشم و نتیجه نیست تراز ۹۰۰۰ پارسالم رتبه ۴۸۰۰ داد ...

پس به من نگو اومدم پز بدم تراز منم تو رِنج ۹۰۰۰ و تو ام ترازت همین حدود شده بود و از ترازت ناراحتی درسته؟؟

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

خیلی بی فرهنگی متاسفانه حوصله ی بحث باهاتو ندارم

شما که اینقدر با شخصیت و با فرهنگی دیگران رو اینقدر زود قضاوت نکن چون هرکس شرایط زندگیش فرق داره😊

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

چون از انتظارات خانوادم میترسم بقیه درکم نمیکنن ولی من افتادم وسط یه خانواده ی پر تنش که از من کلی ا ...

عزیزم‌ ۱۰۰ درصد قبول میشی ان‌ شالله 

ترازت‌ عالیه 

در شهری که مردمانش میلنگند به کسی که درست راه می رود میخندند

پس به من نگو اومدم پز بدم تراز منم تو رِنج ۹۰۰۰ و تو ام ترازت همین حدود شده بود و از ترازت ناراحتی د ...

نخیر من الان فقط دعا میکنم رتبم ۱۰۰۰۰ بشه رادیولوژی بیاریم الان داری ارزوی منو زندگی میکنی پس خداتو شکر کن ناراحتی نداره راحت داروسازی و دندونو میاری دیگه چی میخوای

نخیر من الان فقط دعا میکنم رتبم ۱۰۰۰۰ بشه رادیولوژی بیاریم الان داری ارزوی منو زندگی میکنی پس خداتو ...

من پارسال ۱۶ هزار مایل به ۱۷ هزار شدم باور کن اگر دانشگاه دوقوز آباد هم میاوردم میرفتم فقط میخواستم برممم ولی مردود شدم انتخاب نکردم که بمونم پشت مجبور شدم

عزیزم من رو قضاوت نکن من روزی که درصدام رو به بابام گفتم و انتظار داشتم لبخند بزنه بهم گفت هیچی نمیشی

نمره هام رو دید گفت چرا بیست نداری؟؟

من نمیتونم تو این خانواده از خودم و تلاشهام راضی باشم...

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

شما که اینقدر با شخصیت و با فرهنگی دیگران رو اینقدر زود قضاوت نکن چون هرکس شرایط زندگیش فرق داره😊

فک نمیکنم تو دوران کنکورت به اندازه ی من سختی کشیده باشی با یه مشاور یه سال کار کردم بهم ابراز علاقه داد و با شنیدن جواب منفی ۳،۴ ماه نه زنگ زد نه برنامه داد موقع امتحانات نوبت اولم بدون اینکه بگه گذاشت رفت جواب تلفنامو نداد منم موندم چه خاکی تو سرم بریزم ۴ ماه مونده به کنکور و رفتمو با یه مشاور دیگه انگار از صفر شروع کردم انقد بغض کردم ریختم تو خودم نتونستم گریه کنم قلبم درد کرد افسرده شدم انحراف ستون فقرات داشتم پایین تنم بی حس بود هر لحظه درد میکشیدم یه حساسیت وحشتناک گرفتم دیگه چی بگم با این سختیا خوندم بهم حق بده عصبانی بشم 

عزیزم‌ ۱۰۰ درصد قبول میشی ان‌ شالله ترازت‌ عالیه

کاش قبول شم فقط برمم😞 معمولا وقتهایی که این تاپیکا رو میزنم معنیش اینه یه نفر یه چی بهم گفته دلم شکسته و بقیه بهم این حس رو میدن که هیچی نمیشم...

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

من پارسال ۱۶ هزار مایل به ۱۷ هزار شدم باور کن اگر دانشگاه دوقوز آباد هم میاوردم میرفتم فقط میخواستم ...

با این رتبه چی میارن

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂