امروز یک نفر تاپییک زده بود میخواست با قرص ب.ر.ن.ج خودکشی کنه همه بهش راه حل میدادن یک نفر بود میگفت من برات پست میکنم حالم بد شد هز کی مابدشدیم یه نفر حالش بده بهش دوحیه وانگیزه بدیم نه راه وچاه خودکشی این از انسانیت به دوره از کی وجدانتان رو خوابوندیم که این بی رحمی کشیده شدیم
در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پس راهکار دادن واسه خودکشی براشون چیز خیلی طبیعیه :)
تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛. در شبی از تاریخ که این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت.... تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂
اون اگه میخواست خودکشی کنه راهشو پیدا میکرد و با زدن همچین تاپیکی دنبال توجه و دلسوزی از طرف دیگران بوده،به جای اینکار میتونست بگه حالم خب نیست بیاید بهم دلداری بدید و آرومم کنید
گیریم اون بنده خدا خدایی نکرده فوت شد یا اتفاق دیگه براش افتاد چی بما میرسه؟؟
شاید بعضیا فکر میکنن با این کار طرف راحت میشه نمیدونن چه عذابی موقع مرگ و بعدش باید بکشه نمیدونن به خاطر چیزی که خودکشی کردن تا ابد و یک روز باهاشونه یعنی مثلا به خاطر خیانت عشقشون خودکشی کنن از این بعد مرگ هم رنج میبینن
اصلا حالم خراب شد همه بهش راهکار میدادن باورت میشه یکی گفته بود از کجا بخر یکی گفت من دارم واست پست ...
من یه بار خودکشی ناموفق داشتم
همچین ادمایی قصد خودکشی ندارن فقط دنبال خودنمایی ان یا اون لحظه حس افسردگی زود گذر دارن
ادمایی که جدی میخوان خودکشی کنن تاپیک نمیزنن به دور و برشون نگاه میکنن با اولین چیزی که به فکرشون رسید خودشونو میکشن
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....