2777
2789
عنوان

چرا انسانیت تو وجود خیلیا مرده

297 بازدید | 32 پست

امروز یک نفر تاپییک زده بود میخواست با قرص ب.ر.ن.ج خودکشی کنه همه بهش راه حل میدادن یک نفر بود می‌گفت من برات پست میکنم حالم بد شد هز کی مابدشدیم یه نفر حالش بده بهش دوحیه وانگیزه بدیم نه راه وچاه خودکشی این از انسانیت به دوره از کی وجدانتان رو خوابوندیم که این بی رحمی کشیده شدیم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

گاهی همین جدی گرفتنا باعث خودکشی میشه

گاهی باید به ادما بفهمونی دنیا همش شوخیه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گیریم اون بنده خدا خدایی نکرده فوت شد یا اتفاق دیگه براش افتاد چی بما میرسه؟؟

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

ولی بعضیا واقعا نیاز دارن یه راه حل قطعی بهشون بدن مثل من 

هر چی تو سایت گشتم راه حلی پیدا نکردم تو‌گوگل انقد گشتم 

نظرا رو خوندم 

تا یه روش پیدا کردم یه پسری نوشته بود تو محل ما جدیدا اینجوری خودکشی میکنن 

تا حالا هیچکس امتحان نکرده و نمیدونه 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'

کسایی ک خیلی راحت با حرفاشون آدما رو میکشن،

پس راهکار دادن واسه خودکشی براشون چیز خیلی طبیعیه :) 

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

گاهی همین جدی گرفتنا باعث خودکشی میشهگاهی باید به ادما بفهمونی دنیا همش شوخیه

اصلا حالم خراب شد همه بهش راهکار میدادن باورت میشه یکی گفته بود از کجا بخر یکی گفت من دارم واست پست کنم ینی اینقدر ناراحت شدم که خدا میدونه

اون اگه میخواست خودکشی کنه راهشو پیدا میکرد و با زدن همچین تاپیکی دنبال توجه و دلسوزی از طرف دیگران بوده،به جای اینکار میتونست بگه حالم خب نیست بیاید بهم دلداری بدید و آرومم کنید

کاربر آقا
کسایی ک خیلی راحت با حرفاشون آدما رو میکشن،پس راهکار دادن واسه خودکشی براشون چیز خیلی طبیعیه :)

دقیقا بخدا حق میگی باعث تأسف هست بخدا 

گیریم اون بنده خدا خدایی نکرده فوت شد یا اتفاق دیگه براش افتاد چی بما میرسه؟؟

شاید بعضیا فکر میکنن با این کار طرف راحت میشه نمیدونن چه عذابی موقع مرگ و بعدش باید بکشه نمیدونن به خاطر چیزی که خودکشی کردن تا ابد و یک روز باهاشونه یعنی مثلا به خاطر خیانت عشقشون خودکشی کنن از این بعد مرگ هم رنج میبینن

اون اگه میخواست خودکشی کنه راهشو پیدا میکرد و با زدن همچین تاپیکی دنبال توجه و دلسوزی از طرف دیگران ...

چند نفر راهکار بهش میدادن یکی ک می‌گفت من قرص دارم پست کنم برات

اصلا حالم خراب شد همه بهش راهکار میدادن باورت میشه یکی گفته بود از کجا بخر یکی گفت من دارم واست پست ...

من یه بار خودکشی ناموفق داشتم

همچین ادمایی قصد خودکشی ندارن فقط دنبال خودنمایی ان یا اون لحظه حس افسردگی زود گذر دارن

ادمایی که جدی میخوان خودکشی کنن تاپیک نمیزنن به دور و برشون نگاه میکنن با اولین چیزی که به فکرشون رسید خودشونو میکشن

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
شاید بعضیا فکر میکنن با این کار طرف راحت میشه نمیدونن چه عذابی موقع مرگ و بعدش باید بکشه نمیدونن به ...

اصلا اگه می‌دیدی چیا بهش میگفتن آدرس میدادن بره ناصرخسرو گف تهران نیستم یکی گفت پست کنم هرکی یه چیزی می‌گفت