2777
2789
عنوان

چرا انسانیت تو وجود خیلیا مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 32 پست
من یه بار خودکشی ناموفق داشتمهمچین ادمایی قصد خودکشی ندارن فقط دنبال خودنمایی ان یا اون لحظه حس افسر ...

موافقم عزیزم تو روخدا سمت خودکشی نرو دنیا هر چقدم بد باشه بفکر سلامتی وخانواده باش 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

مردم ایران حتی به بچه هاشون رحم نمیکنن و ارث رو درست نقسیم نمیکنن و فرق میذارن بین بچه هاشونچطور توق ...

عزیزم اگ میدیدی چجور بهش راهکار میدادن یکی میگفت من دارم پست کنم برات

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون شیطان بوده شک نکن

قطعا واقعا 

اون اگه میخواست خودکشی کنه راهشو پیدا میکرد و با زدن همچین تاپیکی دنبال توجه و دلسوزی از طرف دیگران ...

به نظرم اینجوری نیست 

من از خیلیا پرسیدم بهم نگفتن 

انقد تو گوگل گشتم 

تا بالاخره تو یه سایتیش

قسمت نظرا

یه آقایی نوشته بود تو محل ما به این روش خودکشی میکنن 

و قطعا جواب میده

من تا حالا ندیدم کسی به این روش خودکشی کنه و فکر میکنم واقعا جواب بده چون خیلی عجیب بود 

یکی مثل من واقعا اگر تاپیک بزنم دنبال راه حل هستم نه دلداری 

چون اینجا بیشتر توهین میکنن 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
ولی بعضیا واقعا نیاز دارن یه راه حل قطعی بهشون بدن مثل من هر چی تو سایت گشتم راه حلی پیدا نکردم تو‌گ ...

عزیزم اگه نیاز به حرف زدن یادردو دل یاراهنمایی دا ری تا هرجا بتونم کمکت میکنم عزیزم 

موافقم عزیزم تو روخدا سمت خودکشی نرو دنیا هر چقدم بد باشه بفکر سلامتی وخانواده باش

من به خاطر خانواده خودکشی کردم

من 9 ساله دارم زجر میکشم

هر روز بد تر دیروز 

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
من به خاطر خانواده خودکشی کردممن 9 ساله دارم زجر میکشمهر روز بد تر دیروز

میه عزیزم اگ میخای خصوصی تا جایی ک میتونم کمکت کنم حالت خوب بشه مشاور نیستم اماشاید بتونم کمکت کنم البته اگرصلاح بدونی

عزیزم اگه نیاز به حرف زدن یادردو دل یاراهنمایی دا ری تا هرجا بتونم کمکت میکنم عزیزم

خیلی ممنونم عزیزم 

مشکلم خیلی خیلی بزرگه 

فکر نکنم قابل حل شدن باشه 

خیلی ممنونم عزیزم مشکلم خیلی خیلی بزرگه فکر نکنم قابل حل شدن باشه

اگه صلاح دونستی عزیزم  خوشحال میشم بعنوان خواهرت کنارت باشم 

اگه صلاح دونستی عزیزم خوشحال میشم بعنوان خواهرت کنارت باشم

خیلی ممنونم عزیزم 

خلاصه اش این هست که

شوهرم شکاک هست و عصبی و دست بزن داره 

هیچ جوره هم نمیتونم طلاق بگیرم 

و اگرم طلاق بگیرم زندگیم بدتر هم میشه 

بعضی وقتا دیگه کم میارم نمی‌کشم دیگه 

۱۹ سالمه 

به نظرم اینجوری نیست من از خیلیا پرسیدم بهم نگفتن انقد تو گوگل گشتم تا بالاخره تو یه سایتیشقسمت نظرا ...

راه حلی جز کنار اومدن با مشکلات نیست،اول باید مشکلو پیدا کرد و حلش کرد اگه نشد باهاش کنار اومد اگه با خودکشی رنج و عذاب تموم میشد خیلی خوب بود ولی با از بین بردن جسم عذاب تموم نمیشه و تازه شروع میشه و اگه کسی واقعا قصد خودکشی داشته باشه چه بهش راهکار بدی یا ندی خودکشی میکنه ولی اگه کسی فقط از دنیا خستست و به خودکشی فکر میکنه ولی واقعا قصدشو نداره با دادن راهکار خودکشی نمیکنه این چیزیه که من دیدم

کاربر آقا
خیلی ممنونم عزیزم خلاصه اش این هست کهشوهرم شکاک هست و عصبی و دست بزن داره هیچ جوره هم نمیتونم طلاق ب ...

ای وایی بچه ای که عزیزم همسرت اهل گفتگو هست

ای وایی بچه ای که عزیزم همسرت اهل گفتگو هست

اره 

سه ساله که ازدواج کردم 🤦🏻‍♀️💔

شوهرم جدیدا وقتی آروم باشه میشه باهاش صحبت کرد

ولی قبلا اصلاااا 

اصلا اجازه نمی‌داد حرف بزنم  تا میخواستم یه کلمه صحبت کنم فقط می‌گفت خفه شو 

عصبی ترم نکن 

اره سه ساله که ازدواج کردم 🤦🏻‍♀️💔شوهرم جدیدا وقتی آروم باشه میشه باهاش صحبت کردولی قبلا اصلاااا ا ...

میشه خصوصی بخت راهکار بدم عزیزدلم