2777
2789
عنوان

عروس هلندی دارا بیان 😨 اورژانسی

270 بازدید | 26 پست

من عروس ماده‌م تخم میزاره این چند روز . امروز از بعد از ظهر میلرزه ، خیلی داغه ، و کل بدنش انگار ضربان داره 

چیکار باید بکنم خیلی نگرانم تخم تو بدنش گیر نکرده باشه 😫😫😫😫

ببر دامپزشکی 😐😐😐

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

ببر دامپزشک 

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین وضعیتو  من داشتم ولی اون تخم پوچ میزاشت

ی دامپزشک اینجا راهنمایی کرد

ببین اول چک کنین تخم اگ گیر کرده در آرین یا این پرنده فروشیا بلدن معمولا 

با اینک دامپزشکی ببر

بعدم بهش برس از اون نر جداش کن

تخم مرغ آب پز با تخم خرفه روش بریز بده ولی یکم بده شبم بده ک هوا گرمه

میوه بده تخمه بده

مولتی ویتامین ت آبش و حتمن ابو روزی چن بار عوض کن

هر خوراکیم میدی دو ساعت بیشتر نمونه ک فاسد میشه 

کاربری از 4/403 دست منه قبلش چن ماه دست دوستم بود

امروز آخه ؟!؟!جایی باز نیست که

هستن بابا زنگ بزن حالت هاشو توضیح بده 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

آخه خیلی حالش بده امروز ... جفت داره

تو گوگل بزن دامپزشکی شماره ها و باز و بسته بودناشونو نوشته