2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید حقوق یازده تومنی

997 بازدید | 52 پست

من کاملا قبول دارم ک حقوق یازده تومن برای الان کمه و کفاف زندگی نمیده

کاری ب خانم های شاغل هم ندارم

ولی چیزی برام جالبه راجب بعضیا

ک تمام خواسته های نرسیده و آرزوهاشونو از شوهر اینده اشون میخوان! 

تویی ک برای حقوق یازده تومنی اه و پیف میکنی و پسرای بدبخت رو ک با هزاز سختی پول درمیارن مسخره میکنی، 

و نه شغل داری و نه تحصیلات

چه ویژگی بارز مثبتی داری ک توقع داری ی ادم تحصیل کرده با درامد بالا باهات ازدواج کنه؟ 

اون پسر هم قطعا معیار هایی داره و اکثرا اطرافم دیدم اون هام میخوان با خانم های همه چیز تمام  ازدواج کنن

حرفم اینه وقتی خودتون بیکار و علاف هستین پس کسی رو مسخره نکنین! بعضیا چنان بعضی شغل هارو داخل اون تاپیک کوبوندن ک واقعا زشته

حالا تاپیک هاشو نگاه کنی حتی دیپلمشم ب زور گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا پول و تحصیلات رابطه ی عکس دارن باهممگر رشته های تاپ وگرنه نهایتا کارمند ساده میشن با درآمد ه ...

در بعضی موارد بله

حالا میگیم یا شغل یا تحصیلات! 

ک بعضی از خانم ها هیچ کدومشو ندارن

اگر هیجوره شرایط کار کردن نداشته باشی و شوهرتم نزاره چی؟ 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

مرد با زن فرق داره حقوق ۱۱ تومنی باید بتونه تا سر کوچه ببرتت تا سر ماه پیشکش.

پس این همه حق براشون گذاشتن می‌پرسیم چرا 

میگن چون مرد مسئول مالیه و حافظ خانواده س 

البته من به شدت موافق ازدواج با پسر خوبم هر چند ۱۱ تومن بگیره 

ولی اینجا خانم ها رو نکوبید چون هر زنی حقشه با هر مردی دلش میخواد ازدواج کنه حتی تو دین ما گفته برو زن چهارم شو 

با این وجود مرد هم باید بره بیشتر کار کنه 

حرفت درسته .دختر خانما الان وضعیت جوریه که زن و مرد باهم باید کار کنند تا از پس مخارج و هزینه های جانبی و تفریحی بر بیان.وگرنه مردی که درآمدش بالاس صبح تا شب سر کار می‌ره و کنار همسرش نمیتونه باشه و همراهیش کنه‌. کارمند ها حقوقشون کمه و باید دوشغله باشن و مردهایی که شغل آزاد دارن دائم تعطیل و غیر تعطیل سر کار میرن و تا دیروقت میان.درامد خوب ولی همون خانومشون همیشه ناراحته که هیچ کجا همسرم کنارم نیست.باید یه چیزی فدا کنی تا چیز دیگه بدست بیاری.باهم کار کنید کنار هم همیشه باهم هستید هم درآمدتون روی هم عالی میشه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹