2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید حقوق یازده تومنی

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه اطرافم همچین چیزی ندیدم

من زیااد دیدم 😐😐 لیسانس داره و شوهرش مهندس بشدت پولدار 

پولدارررر 

یکی دیگه هم بود لیسانس داشت رفت ارشد اوونجا همکلاسیش عاشقش شد پسره وحشتناک پولدار طوری که ۶ ماه بعد عقد رفتن دور اروپا سفر 😐بعد هم مهاجرت کردن کانادا

اوونجا با پولای شوهرش داره دکترا میخونه 

سرکار هم هیچ وقت نرفت هیچ وقت 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

بعضیاشون یجوری میگن فلان حقوق کمه و طرف باید حتمااا خونه و ماشین داشته باشه،سوالم اینه پدر مودشون اون اول که تازه شرایط خیلییییی بهتر بوده،خونه و ماشین داشته؟؟فقط میخان یه چیزی بگن که اره ما با هر شرایطی نمیسازیم😂😂

من با خواهر اون خانم کاری ندارم ولی درکل آدم باید با هم سطح و هم کف خودش ازدواج مالی فرهنگی اعتقادی وگرنه این طوری نباشه طرف بخواد رنگ چیزایی ک تو خونه باباش ندیده بره تو خونه شوهر بخواد عقده هاش تلافی کنه ، هر چند با وجود نجابت اخلاق تحصیلات وضع مالی خانوادگی خوب هنوز ب خاطر مسائل ... موندم خونه اما حداقل اینو می دونم امیدوارم خوشبخت شن ب حق امام حسین إن شاالله  

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

قطعا ک نباید ب هیچ شغلی توهین کرد و هرکسی در هرجایگاهی ک هست داره زحمت میکشه و باعث رشد همگانی میشه 

بحث اینه ک زندگی با حقوق کم سخته 

حالا چ دختر از خانواده پدری پولدار بیاد چه خانواده کم درآمد 

حالا ممکنه ی دختر پدرش نتونه خواسته هاشو فراهم کنه آیا باید زن یکی عین پدرش بشه؟ 

قطعا دوس داره شرایطش بهتر بشه با ازدواج، و با خودش بگه خب چرا باید از ی شرایط بد وارد شرایط بد جدیدی بشم

ولی خب ب قول شما خواسته اش در حد معقول باشه ن ک انتظار ی مولتی داشته باشه.

خواسته نرسیده آرزو چیه این وسط من الان مجردم خونه بابامم خرجم باباممه بازم این حقوق کفاف گو نیست قبل اینکه برسم به سر ماه صفر شدم و تازه هیییییچ کار شاخی هم این وسط نکردم که بگم آره پولم جای درست حسابی خرج شد

براساس قانون اساسی و طبق اسلام زن وظیفه ای در قبال تامین معاش خانواده و کارکردن ندار و وظیفه اش اساسا چیز دیگه اییه تامین آرامش و سکون خانواده...اما وظیفع مرد کار کردنه و این حق زنه مردی رو در این شرایط وانفسا انتخاب کنه که بتونه از پس خانواده اش بربیاد چون زنی کار نمیکنه دیگ به کمترین ها راضی بشه؟من نمیگم پرتوقعی اما تا ی حد سخت گیری نیازه برای انتخاب همسر از جهت اقتصادی چون فقر از هر دری بیاد عشق و دین و ایمان و آرامش از در دیگ میره خوبه که به زنهای خانه دار ب چشم مصرف کننده نگاه نکنیم اونام سختی میکشن کار میکنن مادری میکنند پرستاری میکنند نظافتچی هستند ظرف شور هستند گارسون هستند پیشخدمت هستند و آخرشب ازشون انتظار میره شاداب و سرحال واس ارضای نیاز های همسرشون باشند پس حق دارند یه سری معیارها داشته باش