2777
2789
عنوان

همش به چهرم فکرمیکنم ناراحت میشم

373 بازدید | 34 پست

۱۷ سالمه میدونم بخاطر بلوغه ولی دیگه وسواس فکری دارم همششش ب چهرم فکرمیکنم به هیچی فک نمیکنم 

فقط جلو آینه ام

پس کی خوب میشم؟

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من همون تو بلوغ موندم درست نشد‌ هیچی😂💔

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔

ب فکر دماغممالبته بعد دماغم رو بقیه اجزا هم حساس شدم

عزیزم یه سوال دارم؟

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
والا من همون تو بلوغ موندم درست نشد‌ هیچی😂💔

ینی الان تو سن بلوغی یا بزرگی ولی بازم تو دوره بلوغ موندی😂😔

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

عزیزم میدونی قضیه چیه

دیدی گاهی یه عکس از خودمون میگیریم میگیم ایول چقدر قشنگ شده چقدر خوب افتادم

بعد هی نگاهش میکنیم و بعد یه زمانی انگار زشت میشه انگار یهو دماغمون باد میکنه چشمامون چپ شده دیگه به قشنگی قبل نیست

الانم همینه شما قطعا بسیار زیبایی و بلوغ و جوش و همه ی اتفاقاتی که توی دوران بلوغ میوفته پیش زمینه ی زیباتر شدن توئه وقتی هی نگاهشون میکنی هی میری جلوی آینه حتی اگر یه عضوی از صورتت رو دوست داشته باشی هم بعد یمدت نسبت بهش بدبین میشی هی میگی اینجوریه اونجوریه

خودتو همینی که هستی دوست داشته باش

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...