2777
2789
عنوان

اسلیو

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 70 پست
خودم ک کمبود وزنم دارماما ایشون دامادمون هستن بیمه هم نیستنسنشون کمه اضاف وزن داره نگرانشیمممنون گلم

چقدر اضافه دارن اونقدری هست ک مجبور ب عمل باشه؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم بااحترام🙂
چقدر اضافه دارن اونقدری هست ک مجبور ب عمل باشه؟

اره حداقل پنجاهش اضافس

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم ک کمبود وزنم دارماما ایشون دامادمون هستن بیمه هم نیستنسنشون کمه اضاف وزن داره نگرانشیمممنون گلم

میتونن بیمه کنن خودشون رو به صورت  خویش پرداز و ببینن میتونن بیمه تکمیلی انفرادی بگیرن برای خودشون 

وزنشون بالاست و قطعا بیمه باشن هزینه هاشون رو تقبل میکنن 

میتونن تو بیمارستان دولتی عمل کنن که هزینه ها خیلی خیلی کمه فقط صف انتطار داره 

ولی هزینه ازاد واقعا سرسام اوره

اره بنده خدا برا همین هزینس اقدامی نکرده

چون قد،و هیکل دارن نمایان نیس اما خب میگ خیلی اذیتم

میتونن بیمه کنن خودشون رو به صورت خویش پرداز و ببینن میتونن بیمه تکمیلی انفرادی بگیرن برای خودشون و ...

اینطور باشه ک خیلی خوبه

ممنون عزیزم🌷

اینطور باشه ک خیلی خوبهممنون عزیزم🌷

بله میتونن خودشون رو  بیمه کنن حق بیمه رو پرداخت میکنن و یکسال هم بیمه تکمیلی تهیه میکنن و ازش استفاده میکنن بیمه باشن تو بیمارستانهایی مثل رسول مدرس لقمان فیروزگر مصطفی خمینی و خیلی از بیمارستان های دولتی میتونن عمل کنن 

اره بنده خدا برا همین هزینس اقدامی نکردهچون قد،و هیکل دارن نمایان نیس اما خب میگ خیلی اذیتم

من بابیمه تکمیلی توی بیمارستان خصوصی هزینه نصف عملم روبیمه داد   

بله میتونن خودشون رو بیمه کنن حق بیمه رو پرداخت میکنن و یکسال هم بیمه تکمیلی تهیه میکنن و ازش استفا ...

یمدت بیمه تکمیلی بودن الان دقیق اطلاع ندارم هنوزم بیمه تکمیلیو دارن یا ن

💚

من بابیمه تکمیلی توی بیمارستان خصوصی هزینه نصف عملم روبیمه داد

کلا هزینس چقد

بله میتونن خودشون رو بیمه کنن حق بیمه رو پرداخت میکنن و یکسال هم بیمه تکمیلی تهیه میکنن و ازش استفا ...

منهمه اینارو رفتم1سال ونیم بایدنوبت باشی  اصلاارزش نداره

منهمه اینارو رفتم1سال ونیم بایدنوبت باشی اصلاارزش نداره

بله ارزش که نداره اما وقتی باید بالای ۱۰۰ میلیون هزینه کنی خیلی ها مجبور میشن این راه رو برن 

شما چه مدته عمل کردید