2789

دقت کردین همه مردای مطلقه میان میگن مچ زنمو با پسرا تو خونه گرفتم؟ کلی هم پول و طلا و درد و مرض ب پاش ریختم! برا همین نمیخوام مهریه بدم😏🤡

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به من حق طلاق میده گفته خونه رو برگردوند طلاقش میدم و خونه به نامت میزنم خیالت راحت شه بنظر که آدم ب ...

عه؟ نه بابا؟ خونه رو ازون بگیره که مهریشه بده بتو؟ واسه همین ادم بدی نیست؟ مگه تو کی هستی که باید حق یکی دیگه رو بدن بتو؟ خون تو رنگی تره؟

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
من مطلقه ام ی اقایی چندوقت پیش بهم پیشنهاداشنایی ازدواج داد بشدت اون مدلی ک دوسداشتم بود اعتقادات اخ ...

الان این پست شما یعنی اینکه محجبه با عفته

،غیر محجبه بی عفت؟ 

وقتی صحبت میکنیم یکم دقت داشته باشیم به کلمات و جمله هامون

خونه رفته مزایده و چون فروش نرفته نصفش به نام خانم خورده حالا ایشون میگه خونه برگردونه تا طلاقش بدمر ...

خوب چرانصف ؟ 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اون مرد اگر زندگی نگهدار بود بخاطر یه خونه بهم نمیزدنهایت خونه را صلح عمری میکرد

شما خونه ای که 10 میلیارد می ارزه و پدرتون داده بهتون بعد از یک سال از ازدواجتون میزنید به نام همسرتون؟

تو اصلا تاحالا با زنش حرف زدی؟؟مردا متاهل همشون هزاااار تا بهونه و چرت و پرت میگن تا بوده همین بوده

نه حرف نزدم 

یعنی دروغ میگه که پنج ساله که رفته و مدام از این دادگاه توی اون دادگاه ؟

نه بدبختم نه خاک تو سر شغل خانواده استقلال تحصیلات در بالاترین حد

میخای زن دوم شی؟؟؟ 

از زندگیت سیر شدی؟؟؟ 

رو دست مامان باباتونو موندی؟؟؟؟ 

آدم بدون شوهر بمونه ولی زندگی یکی دیگرو به نجاست نکشه

هانسی گروهین بلع سرداری وار 🌺 شیعه لرین حضرت عباسی وار 🌺

شما خونه ای که 10 میلیارد می ارزه و پدرتون داده بهتون بعد از یک سال از ازدواجتون میزنید به نام همسرت ...

استارتر فکر میکنم اصلا متوجه حرف های ما نیستی و فقط میخواهی کار های اون شخص رو توجیه کنی در صورتی که از اصل ماجرا هم خبردار  نیستی،انشالله متوجه اشتباهت بشی. 

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.

اسی شما الان اومدی اینجا تاپیک زدی که چی؟؟؟

به خاطر این مرد اومدی به قول خودت رابطه ۸سالت بهم زدی

باهاش رابطه ج داری 

هرکی هم هرچی بهت میگی توجیح میکنی

برو زنش شو دیگه 

چرا رو مخ ملت راه میرید 

همه سناریو ها هم یکی

زن بده مرده خوبه 

زن خائن مرده پاک 

زن یه عالمه برده حالا هم مهریه اش میخواد

مرد پول زور نده طلاقش نمیده

همینطور زن هایی مثل شما و امثال شما هست ‌که این مردها رو آنقدر پررو و وقیح کرده و هر غلطی میخوان می‌کنند