2789
اصلا هیچ ارتباطی باهم ندارن خانم وسایلشو همون پنج سال قبل جمع کرده رفتع

عزیزم ی اسم که تو شناسنامش هست و شما دقیقا از کجا میدونی ارتباطه نیست،چجوری بهش مهریه میده چجوری دادگاه میره.

کاملا باید از همه چیز هم جدا بشن،هیچ صنمی با هم نداشته باشن،خودتونو گول نزنین لطفا،شما که به گفته ی خودتون ماشالله تحصیلات بالایی دارید و مستقل هستید.لطفا منتظر کیس بهتری باشید یا حد اقل عجله نکنید و صبوور باشید.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بدبختم نه خاک تو سر شغل خانواده استقلال تحصیلات در بالاترین حد

عزیزم اگر از نظر اجتماعی جایگاه بالایی داری بهتره به روانشناس مراجعه کنی و آسیب هات را درمان کنی

احتمالا آسیب و..  از کودکی داری که میخوای به این ازدواج تن بدی

باید یه پنج میلیاردی مهریه بده واسه یک سال زندگی

آره باید بده چون تقبل کرده

شما هم آنقدر خودت گول نزن

زن دومی و تمام

آخ زنش این بوده آخ خودش اینه ....همش چرت

اون زن تو شناسنامه شه تا وقتی هم طلاقش نده همینه

خیلی دوستت داره مهریه اون بده شما رو بیاد بگیره

نه که شما خودت داری حقیر و کوچیک میکنی

نه بدبختم نه خاک تو سر شغل خانواده استقلال تحصیلات در بالاترین حد

ببین من دخترای زیادی دیدم بهترین دانشگاهها درس خوندن خانواده خوبی دارن شاغلن زشتم نیستن ولی متاسفانه با مردهای متاهل رابطه دارن همشون هم بهشون بگی کارت درست نیست هزار توجیه میارن که یعنی زنه مشکل داشته مرده بیگناه و معصوم بوده.درصورتیکه منی که از دور بی غرض و قصد میبینم جریان رو میگم چقدر بدبخته خودشو درگیر میکنه.منظور از بدبختی بی سوادی یا بی پولی دختر نیست.

این آقا هم شما رو میخواد زن اولش رو طلاق بده و باهم ازدواج کنید.دیگه مشکل چیه؟

عزیزم آدمای این سایت بشدت خودشون ضربه خوردن زیاد روی حرفشون حساب باز نکن

خوب تحقیق کن اول 

حتی برو پیش زن اول 

ببین آیا خیانت کرده

آیا قصد ادامه زندگی داره

آیا دوسش داره

بعد تصمیم بگیر و شرط بزار 

و حتما مشاوره برو و همچنین مشاوره حقوقی

دقیقا منم مثل توام نه بدبختم نه خاک تو سر عاشق مردی شدم که ۳ ساله از زنش جدا شده و یه پسر ۱۸ ساله دا ...

آخه این فرق داره 

زنش طلاق نگرفته

پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم . 
دقیقا منم مثل توام نه بدبختم نه خاک تو سر عاشق مردی شدم که ۳ ساله از زنش جدا شده و یه پسر ۱۸ ساله دا ...

متنتو خوندم هیچ ایرادی ندیدم توش برام عجیب نبود 

بنظرم اگر میخوایش اونم تورو میخواد ازدواج کنید عجیب غریب اصلا نیست 

من خودم رابطه هشت سالمو بخاطر این آقا چون دوستش داشتم به هم زدم چون فکرم درگیر ایشون بود

با اینکه ارتباط مداوم و تلفنی نداریم ولی نتونستم از فکرش بیام بیرون 

خانمش خودش رفته اختلافی نداشتن فقط گفته باید خونتو بدی به من سر این اختلاف شروع شده

چرا چرت و پرتی میگی و همه رو.........فرض میکنی....اخه کدوم عقل سلیم قبول میکنه سر خونه به نام نزدن زندگی خراب بشه حس میکنم شما باعث اختلاف زن و شوهر شدی تمام 

اگه میخوای پیر بشی و ضعف اعصاب بگیری و هرلحظه غصه بخوری و خودتو سرزنش کنی انجام بده.حیف تو نیس با این تعریفایی ک کردی این مدلی ازدواج کنی.نمیدونم چند سالته ولیی خودتو بالا بگیر و لیاقتت رو بیشتر از اینا بدون.این حس و هیجان و دوست داشتن بعد ازدواج کمتر میشه و تو میمونی و...

نمیفهمم چرا این دخترا انقد ساده و بدبختن. چرا انقد حرفاشون نشون دهنده ی هوش اجتماعی پایینشونه؟ الان که طلاق مث آب خوردنه. یا مهریه رو قسط بندی میکنن یا اگه مرده راست بگه پس زنش باید تا الان اموالشو توقیف میکرد.

بخدا نمیتونم اینهمه بلاهت رو از سمت یک زن باور کنم

خانمش خودش رفته اختلافی نداشتن فقط گفته باید خونتو بدی به من سر این اختلاف شروع شده

محاله یک خانم خودش بره شاید این خانم احساس کرده که همسرش شما رو میخواد و الان هم داره تنبیهش میکنه