2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه حرف نزدم یعنی دروغ میگه که پنج ساله که رفته و مدام از این دادگاه توی اون دادگاه ؟

اگه آدم بود اول طلاق میداد زنشو بعد به فکر ازدواج مجدد میو فتاد

پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم . 

یه بلاگر تو اینستا هست

میگه ماهمسر دومیم فقط هفته ای یکبار شوهرمون میاد پیشمون

ما همسر دومیم....

خجالتم نمیکشن

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
خونه رفته مزایده و چون فروش نرفته نصفش به نام خانم خورده حالا ایشون میگه خونه برگردونه تا طلاقش بدمر ...

عزیزم یه درصد فکر کن خانوم پشیمون بشه و خونه رو نخواد برگرده زندگیشو با این آقا ادامه بده 

اون وقت تکلیف تو چیه ؟ چون تا خانوم اجازه نده که تو رو نمیتونه عقد دائم کنه فقط میتونی صیغه بشی 

صیغه هم بشی تا وقتی اون خانوم طلاق نگرفته و اجازه صیغه هم به شوهرش نداده می‌تونه از شوهرش به خاطر صیغه کردنش هم شکایت کنه 

چون صیغه بدون اذن همسر خلاف قانونه 

به نظر من اگه اون آقا واقعا عاشقت باشه حتی یک لحظه به خاطر ۵ میلیارد معطلت نمیکنه 

البته این نظر شخصیه منه

منم دوساله ترک منزلم و برنگشتمولی اگ حتی بو بکشم طرفم فکر ازدواج دارهب دادگاه درخاست برگشتم میدممنطق ...

خود دادگاه کتبی بهش اجازه ازدواج مجدد داده

اقا بهشون گفته سر یه مبلغی توافق کنیم جداشیم 

خانم نمیپذیره

اصلا اقا درخواست طلاق نداده

خانم این درخواست داده و خونه رو ترک کرده

اقا به دادگاه گفته برگرده خود خانم به قاضی گفته برنمیگردم مهریه ام میخوام واسه همینم نفقه اش قطع شده

بنظر شما که شرایط مشابه دارید آقا باید چیکار کنه؟ 

استارتر دلش نمیخاد اون زن حقشو کامل بگیره ! مشکلش اینه

والا یکی نیست بگه تو چرا حرص مهریه اون میزنی

مردی که داره مهریه اون می‌پیچونه برای تو هم همینه

بعدم تو اگه ارزش داشتی نمیومد زن دوم خودش بکنندت

اون طلاق میداد بعد تو رو با عزت میومد میگرفت

متنتو خوندم هیچ ایرادی ندیدم توش برام عجیب نبود بنظرم اگر میخوایش اونم تورو میخواد ازدواج کنید عجیب ...

پس درو تخته باهم جورین.خب برو زنش شو مشکلاتشم تحمل کن بعد اگه هوای زنش زد به سرش و ولت کرد دوباره بیا تاپیک بزن راهنماییت میکنیم

کربلا به ماآموخت اصلح راانتخاب کنیم حتی اگر72نفر باشیم 💔         باآل علی هرکه دراُفتاد وراُفتاد..لبیک یاخامنه ای ،لبیک یاحسین است💖جانم فدای رهبر   💞      💞   گر پدر نیست تفنگ پدری هست هنوز،سردارعزیز راهت ادامه دارد  .....  پاینده جمهوری اسلامی ایران  ...    الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم                                    کوروش بازوی نظامی یهود بوده همه تاریخ نویسانی که از کوروش تعریف و تمجید می کنند یهود ی بوده اند. فرزند کوروش به اسم خشایار مست ملنگ باعث کشتار عظیم ایرانیان شد که به عید پوریم یهودیان معروف است. تنها حکومتی که سکه ای از آن پیدا نمی شود هخامنشی است در حالی که ماقبل هخامنشی سلسله هایی دارای سکه مضروب هستند. هخامنشیان یک نیروی نظامی بودند و هیچ ارتباطی با اقوام ایرانی نداشته اند..  ..رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت....ما رجایی را شنیدیم و رئیسی را دیدیم                              
باهم حرف نمیرنیم ماهی یک بار توی واتساپ به هم اگر پیام بدیم یا نه

همینش حق الناسه زنه اه بکشه زندگیت تباه میشه

📝......🏊....⚔️...........🍼🍓 اقا هستم. شوخی کردم خانوم هستم. خخخخسدستسوسوسس

شما خونه ای که 10 میلیارد می ارزه و پدرتون داده بهتون بعد از یک سال از ازدواجتون میزنید به نام همسرت ...

اگر زندگیم را بخوام خونه را صلح عمری میزنم

زنمه

با یه ادم که همینجوری تو خیابون آشنا نشدم عزیزم

بالاخره یه مدت رفت و آمد بوده

و یه چیزو بدون 

احتمالااون زن لغزشی دیده که خواسته خونه به عنوان پشتوانه واسش باشه

باهم حرف نمیرنیم ماهی یک بار توی واتساپ به هم اگر پیام بدیم یا نه

باهم حرف نمیزنید همه نمیبینید بعد چطور رابطه ج داشتید؟؟؟

مسخرمون کردی؟

حداقل تاپیک های قبلیتون یه نگاه بندازید بعد بیاین تاپیک جدید بزنید که دروغ هاتون لو نره

دقت کردین همه مردای مطلقه میان میگن مچ زنمو با پسرا تو خونه گرفتم؟ کلی هم پول و طلا و درد و مرض ب پا ...

ببین شوهر دوستم وکیله میگه تمام‌مردهایی که خودشون هزار کثافت کاری کردن  فقط دنبال اینن به زنه تهمت بزنن.جالبه دوست دختراشونم جوری صحبت میکنن که اون زنه خرتب بوده و این مرده دنبال زندگی کردن بوده.انگار نه انگار خودشون با مرد زن دار دوست بودن و میخوان زندگیش بپاشه و خودشون بیان سر جاش

زن اول چند ساله ول کرده و رفته و اقا اجازه ازدواج مجدد از دادگاه داره

اگر برگشت چ؟؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".