2789
دلم برا زن اول سوخت ک شوهر کثافتس هنوز دلش با تو بوده امیدوارم زن اول شوهر ب خاک سیاه بنشونه مهریه ک ...

اون موقعی که ازدواج کرد ارتباطمون کامل قطع شد قبلشم هیچ تماس و دیداری نبود بعد از یک سال که خانم رفت به من جریانو گفت

من اصلا نفهمیدم کی ازدواج کرد و کی زنش رفت 

باهم در ارتباط نبودیم که توضیح بده 

در ضمن خانم خودش رفت و اقدلم کرده

کارمنده بلحاظ مالی خوبه ماهانه از حقوقش میره واسه مهریه به جز اون خونه چون خانمه گفته باید خونه به ن ...

خب مهریشه میخواد

همه مردا میگن دلیل جدائیمون خیانت خانم بوده.اگ پلیس برده خانم همه چی رو نمیگرفت آقا خانمو دادگاهی میکرد ازش شکایت میکرد درنهایت با اندکی مهریه جدا میشدن 

گول مردا رو نخور

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما خونه ای که 10 میلیارد می ارزه و پدرتون داده بهتون بعد از یک سال از ازدواجتون میزنید به نام همسرت ...

و همون خونه رو بزنه ب نام تو حلاله؟؟ رو تو برم😒

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خود دادگاه کتبی بهش اجازه ازدواج مجدد دادهاقا بهشون گفته سر یه مبلغی توافق کنیم جداشیم خانم نمیپذیره ...

آقا یا باید مهریه رو بده و همسرش رو طلاق بده بعد به فکر ازدواج دوم باشه یا طلاق نده ولی آنقدر وقیح هم نباشه که بره دنبال یکی دیگه با وجود همسر. 

نمیشه هم زن دوم بگیره هم زن اول رو طلاق نده هم مهریه نده 

چرا انقد خودتو بی ارزش میکنی

پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم . 
باهم حرف نمیزنید همه نمیبینید بعد چطور رابطه ج داشتید؟؟؟مسخرمون کردی؟حداقل تاپیک های قبلیتون یه نگاه ...

عه رابطه ام داشتی استارتر؟؟؟؟ تبریک میگم تو یه زن خونه خراب کنی 

امیدوارم بدترش سرت بیاد هرچند من نگمم خدا هست 

📝......🏊....⚔️...........🍼🍓 اقا هستم. شوخی کردم خانوم هستم. خخخخسدستسوسوسس

استاتریااون اقااشتباه به شماا گفته یاشماداری اشتباه میگی مهریه ازتمام خونه میدن شماهم میکی مهریه ۵میلیاردبوده خونه ۱۰میلیاردخوب دگع ۵میلیاردازخونه گرفته مهریه اش تمام شده چراالان داره سکه میگیره ؟ اون خانم مهرشوگرفته چراماشین رفع توقیف نشده،

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب مهریشه میخوادهمه مردا میگن دلیل جدائیمون خیانت خانم بوده.اگ پلیس برده خانم همه چی رو نمیگرفت آقا ...

با یکی در ارتباط بودم 

میگفت طلاق گرفتم 

گفتم علت طلاق چی بوده 

میگفت خاهر زنم خائن بود پس حتما زنمم خیانت میکرده دیگه واسه این جدا شدیم😂😂 یعنی دلیل همشون همینه

خود دادگاه کتبی بهش اجازه ازدواج مجدد دادهاقا بهشون گفته سر یه مبلغی توافق کنیم جداشیم خانم نمیپذیره ...

آقا درخواست طلاق نداده تا مهریه نده 

خانوم درخواست طلاق داده و تونسته خونه رو توقیف کنه ،پس صد در صد یا آقا خیانت کرده و خانوم تونسته به دادگاه ثابت کنه که اموالش توقیف شده یا یه آقا جرم دیگه ای مرتکب شده که خانوم هم تونسته درخواست طلاق بده و هم اینکه اموال توقیف کنه 

چون قانون اینجوریه که اگه درخواست طلاق از طرف خانوم باشه نمیتونه ادعای مهریه داشته باشه 

اون موقعی که ازدواج کرد ارتباطمون کامل قطع شد قبلشم هیچ تماس و دیداری نبود بعد از یک سال که خانم رفت ...

نکن این کارها رو

نیفت وسط ی زندگی 

ی وقت ب خودت میای میبینی از انسانیت چیزی نداری دیگه

همه اینها وسوسه شیطانها. حرفشو گوش نکن. 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".