2789

جالبه این همه ادم راهنماییت کردن بازم حرفای خودتو میزنی 

واقعا درسته ک اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که خودشو به خواب زده رو هرگز نمیشه بیدار کرد ! 

امیدوارم وقتی از خواب بیدار نشی که خیلی دیر شده و دودش رفته تو چشم خودت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی شما الان اومدی اینجا تاپیک زدی که چی؟؟؟به خاطر این مرد اومدی به قول خودت رابطه ۸سالت بهم زدیباها ...

هیچ رابطه ای باهاش ندارم 

اتفاقا خیلی دلم میخواد مهریه اش بده 

به هر دلیلی که میخوان جداشن 

ارتباطی به من نداره 

وقتی اونا جداشدن مگه من بودم ؟!

عزیزم یه درصد فکر کن خانوم پشیمون بشه و خونه رو نخواد برگرده زندگیشو با این آقا ادامه بده اون وقت تک ...

دادگاه بهش نامه ازدواج مجدد داده 

عقد دائم

ولی حرفتون درسته ممکنه برگرده خانم اول 

بخواد طلاقش بده باید مهریه اش بده مثل الان

نخواد طلاق بده اون خانم میاد سر زندگیش و همه چی خراب میشه 

چون خونه جزو مستثنیات دین هست نمیشه همشو داد به خانم چون جزو لوازم زندگیه و خود اقا بی حا و‌مکان میش ...

شمامیگی مهریه اش ۵میلیارده وقیمت خونه ۱۰میلیارد دگه اون خانم اندازه مهریه ازخونه برده ومهریه اش کامل شده سکه بهش نمیرسه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب مهریشه میخوادهمه مردا میگن دلیل جدائیمون خیانت خانم بوده.اگ پلیس برده خانم همه چی رو نمیگرفت آقا ...

خیانت بعد از جدایی و اختلافشون بوده نه در طول زندگی 

پلیس نتونسته وارد بشه چون باید حکم داشته باشی

هیچ رابطه ای باهاش ندارم اتفاقا خیلی دلم میخواد مهریه اش بده به هر دلیلی که میخوان جداشن ارتباطی به ...

وآ خودتون تاپیک زده رابطه

خب اگه با این آقا نیست یعنی همزمان با کسی دیگه هم رابطه دارید

خود دادگاه کتبی بهش اجازه ازدواج مجدد دادهاقا بهشون گفته سر یه مبلغی توافق کنیم جداشیم خانم نمیپذیره ...

اقا باید طلای بده

شوهر منم اذن ازدواج داره ولی چون منو طلاق ندادم هروقت بخام می تونم هم مهریع بگیرم هم ب دادگاه درخواست برگشت بدم و مرد موظفه برام خونه بگیره و باهام زندگی کنه و نفقه هم بهم بده 

چون اگ برگردم مرد باهام زندگی نکنه یا نفقه نریزه ۶ ماه ب حسابم طلاقم می تونم بگیرم از دادگاه

میشه بدونم تصمیمتون چیه. ؟آخه این اقا واسطه فرستاده برای آشتی و خودشم رفته خانم حاضر نیست برگرده بای ...

باید طلاقش بده 

منک برنمیگردم تا مجرده

اما اجازه نمیدم اونم زندگی کنم

حتی بو بکشم قصدی داره 

درخاست برگشتم میدم و مجبوره برام خونه بگیره و باهام زندگی کنه

عمرمو زندگی مو گرفته

عادلانه س ک مثل خودش باهاش رفتار بشه