2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه؟ نه بابا؟ خونه رو ازون بگیره که مهریشه بده بتو؟ واسه همین ادم بدی نیست؟ مگه تو کی هستی که باید حق ...

ای بابا یکم هم بشنوید 

منکه گفتم بهش نمیخوام خونه رو 

اصلا خونه اونو میخوام چیکار خودم همه چی دارم 

بعدم بخاطر خونه نگفتم خوبه در ضمن گفتم بنظر میرسه آدم بدی نباشه 

به خدا به من می‌گفت من دکترا میخونم و میخوند تو اصلا در حد من نیستیانقدر این دختر وقیح و آشغال بود و ...

اخرش چی شد؟ طلاق گرفتید؟ 

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
ای بابا یکم هم بشنوید منکه گفتم بهش نمیخوام خونه رو اصلا خونه اونو میخوام چیکار خودم همه چی دارم بعد ...

چقد تو خوبی! چه قلب پاکی! واقعا راست میگی مهریه دختر مردمو نخواستی؟؟ چقدددددددر تو خوبی بابا! دمت گرم

جمع کن خودتو حیف درد زایمانی که مادرت کشید اه 

📝......🏊....⚔️...........🍼🍓 اقا هستم. شوخی کردم خانوم هستم. خخخخسدستسوسوسس

وقتی علت اختلافشونو گفت اصلا بحث ازدواج و پیشنهادش نبود این علت اختلافو همون پنج سال قبل گفت نه حالا ...

پنج سال پیش؟؟ ینی به محض اینکه زنش خونه رو ترک کرد اومد سمت تو؟ منکه قسمت خیانت زنشچ باور نمیکنم ولی حتی اگه راست باشه چطور آقا میتونه بره سمت دخترای دیگه زنه نمیتونه؟؟ بعد بگه وا اسفا زن خیانت میکنه مهریه هم میخواد؟!! 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

استارتر دلش نمیخاد اون زن حقشو کامل بگیره ! مشکلش اینه

اشتباه میکنی

اتفاقا به نفع منه که مهریه طرفو بده

راه برای ما بغز میشه

خودم بارها گفتم مهریه اش بده چیکار داری میخواد با مهریه اش چیکار کنه 

تو خودت قبول کردی این مقدار مهریه رو 

اصلا آتیش بزنه به ما چه 

این قانونه

به ولله عین حرفامه