2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازعمداینکارمیکنه حتما ازمهمانی دادن به توخوشش نمیاد بنظرم نرو توام تادعوت نشدی خودت سبک نکن

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
فرهنگ ها متفاوت هستاز الان بخایی این مدلی فکر کنی پیر میشی یکم با کلاس باششبیه این زنای بیکار ک دنبا ...

پس فامیلا خودش میان یا مهمون میاد براش مرغی قرمه چیزی میزاره من نخورده اونا نیستم خونه مامانم هست خدارو شکر ولی بحثم احترامه

والا در مقایسه با مادر شوهر مامانم که هیچی نیست ولی بد هم نیست ۲ ماه عقد کردی خواهر شاید وضعیت مالیش یا به هر حال حالیش خوب نبوده دور سرت بگردم تو ببخش و تو بزرگی کن قربونت برم من خواهر🫀✨

پس فامیلا خودش میان یا مهمون میاد براش مرغی قرمه چیزی میزاره من نخورده اونا نیستم خونه مامانم هست خد ...

عزیزم شما عضوی از اون خانواده شدی دیگه این حرفا رو ندارن باهات

اگه این بی احتدامی باشه اول ب خودشون توهین کردن

❤️

اگر بار اولت حق داری ناراحت شی اگر نه خب هر غذایی هست بخورید هزینه ها بالا رفته

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
والا در مقایسه با مادر شوهر مامانم که هیچی نیست ولی بد هم نیست ۲ ماه عقد کردی خواهر شاید وضعیت مالیش ...

یک ساله عقدم کجا دوماه پس اولا میومدم میزاشت الان نمیزاره دیگه حالش خواب نیست که هیت هرشب گشت گذار میتونه بعد یخچالشم پر گوشت و مرغ

یک ساله عقدم کجا دوماه پس اولا میومدم میزاشت الان نمیزاره دیگه حالش خواب نیست که هیت هرشب گشت گذار م ...

عزیزم خواهرم ولش کن پیرزنه دیگه فقط بزار سرش گرم باشه

انقدر سرش گرم باشه که نتونه فردا پس فردا توی زندگیتون دخالت کنه راستی نامزدت رو چقدر دوست داری ؟؟ یا اصلا الویت نامزدت خانوادشه یا تویی به اینا گیر بده تو قرار نیست با مادرشوهرت ازدواج کنی که قراره با نامزدت ازدواج کنی قربون شکل ماهت برم اعصابتو خراب نکن دورت بگردم🫶🏻

عزیزم خواهرم ولش کن پیرزنه دیگه فقط بزار سرش گرم باشه انقدر سرش گرم باشه که نتونه فردا پس فردا توی ز ...

امشب شوهرم داشت بهم میگفت کی برگردم برسم برم سکار داریم ما دوتا حرف میزنیم همش میگه ها چی اره این ساعت نرو خطر نامه فلان بیسار انقدر حرصم در اومد شوهرم به حرف اونا نیست