2789
هر جور دوست داری فکر کن و عمل کن عزیززندگی خودته

اره درست میگید احتمالش هست برگرده ولی اقا میگه نمیخواد باهاش زندگی کنه پس باید طلتقش بده یا خونه جدا بگیره براش نفقه اش هم بده 

که بتزم این زندگی نیست که من میخواستم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره درست میگید احتمالش هست برگرده ولی اقا میگه نمیخواد باهاش زندگی کنه پس باید طلتقش بده یا خونه جدا ...

اره الکی مثلا ردش کردی پس چرا باهاش رابطه ج داشتی؟ چرا شماها نمیمیرین اخه؟ به هم جنس خودتون رحم کنین حماقت تا کی؟

چ ربطی داره من کلمه ب کلمه حرفهای اون آقا رو عینا گفتم و اینک هم محجبه بی عفت داریم هم بی حجاب پاکدا ...

با هیچکدوم از حرفات موافق نیستم 

خود ارضایی آدما مربوط به غریزه میشه که چون نمیتونن تامین بشن این کارو میکنن ربطی به ساحلی پوشیدن کسی نداره 

اون آقام چون می‌خواسته مخ تو رو بزنه به کسای دیگه ای توهین کرده که خوب جوابشو دادی ،دمت گرم 

مردایی هم که از با حجاب و بی حجاب بد میگن به طور حتم رو ندیدن میگن وگرنه زنی که بهشون رو بده جناب زینب براشون

دوستانی که بر اساس پیش زمینه و تصورات و تجربیات خودشون نظر دادن, فحاشی, توهین یا تصور بدی پیدا کردن ممنون بابت تمامش

بعضیام بد متوجه شدن 

دوستان کاربر حرص نخورید این فقط یک پیشنهاد بود و رد شد چون برام داستانش جالب بود مطرح کردم 

دوم اینکه ما از 15سال قبل همو میشناختیم ولی ارتباطی بینمون نبود حتی تلفنی و پیامکی

سوم اینکه وقتی ازدواج کرد ارتباطمون قطع شد خودش بعد از سه سال بهم پیام داد (دو سال عقد *یک سال ازدواج) که جریان چی شده این قضیه مال پنج سال قبله  الان بعد از پنج سال جریان ازدواج مطرح شد الانم در ارتباط نیستیم حتی از پنج سال قبلم 

اتفاقا از نظرات استفاده کردم خیلی خوب بودن 

من خودمم به همه اینا فکر کردم 

از دوستانی که منصفانه و بدون پیش زمینه قبلی پاسخ دادن ممنون 

اره درست میگید احتمالش هست برگرده ولی اقا میگه نمیخواد باهاش زندگی کنه پس باید طلتقش بده یا خونه جدا ...

خونه جدا بگیره هم دادگاه مرد رو موظف میکنه ک باهاش زندگی کنه

و اگ مرد زن دومم داشته باشه دادگاه میگه باید عدالت رعایت کنه و یک شب درمیان با زن اول باشه

برادرشوهر من زن اولش گزاشت رفت چون کار درست حسابی نداشت مرد

الانم ۸ساله نه طلاق گرفته نه بر میگرده

همون سال اول برادرشوهرم با نامه دادگاه رفت زن گرفت

هیچ مشکلی هم تا الان پیش نیومده

درسته طلاق ثبت نشده ولی همون در حد طلاق هستن

جریانی ک شما تعریف کردی دقیقا مثل اوناس

میان دشمن و وطن، ننگ به آنکه شک کند...

مثل دختر عمه من 

یارو گفت زنم ولم کرده 

اومد از شوهرش طلاق گرف مشکل هم داشتن

طرف گفت زنم برگشته حالا اینو صیغه کرده 

زن اول بفهمه برمیگرده 

یه کاربر بود ایوجا تایپیکش بوذ همینطور شده بود

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

خاله من زن دوم شده اما فقط بخاطر پول وگرنه شوهرش ی ادم قدکوتاه و مسن هست.اون اصلا احساس و....براش مهم نبود فقط پول میخواس که شوهره براش خونه و ماشین و وسیله خرید.کمکمشم کرد مغازه خیاطی زد.اما من زندگیشو قبول ندارم

اگه توقیف کرده که طلاق کاری نداره. خودتو گول نزن وگرنه فردا پس فردا زایمانت با زایمان زن اولش همزمان ...

عزیرم توقیف کرده فروش که نرفته

یعنی عملا این خانم اسما توقیف کرده پولی که دستشو نگرفته چون خونه و ماشین فروش نرفته که

همون ماهانه که از حقوق آقا کسر میشه فعلا بهش رسیده

آقا هم میگه اموالم از توقیف خارج کن و بهم برگردون تا طلاق بدم 

متوجه منظورم شدید؟