2777
2789
عنوان

امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 68 پست
😂😂🥲چرا همتون عین هم حرف میزنید😢😂دوست دارمممم فدات میشم

عزیزدلم قربونت برم خواهرمهربونم ،خیلی خوشحالم که خدا جواب دعاهام رو داد ،باشه خواهرهرجورکه راحتی

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هعییی ای کاش دعام نمی‌کردینولی یه دنیا ممنونت عزیزدلم ❤️

دیگه صدانده که بخدا میام میگیرم میزنمتتتتتتت تلافی و دق دلی این مدت درمیارم   

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

وای 😂😂دلت میاد؟😂😂😂

اره تازه دورم شده برات بایدزودترازاینا مینشوندمت سرجاات

توکه مهربون بودی 😂🥲بیا با همه فرق داشته باش خب؟🥲

خودتم خوب میدونی تو‌عزیزدلمی خواهر قشنگم  هرچه توبگی همونه

خانم ها خواهشا تایپیک آخرم رو گزارش بزنید بترکه توروخدا خدا خیرتون بده❤️براتون حمد میخونم

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

فدات گلممم❤️ مرسی😂🥺

سلام عزیزم چطوری خواهر حالت چطوره ؟ ابجی این کاربری دست خودته یا نرگس جون

سلام مرسی بدنیستم خودت خوبی ؟دست منه عزیزم

منم الهی شکر نفسی میاد و‌میره خخخخخ، چه خبر امروز یادم افتادگفتم بپرسم رفتی واسه خودت لاس وگاس ، واسه گل گشت،مارو اینجا تو اتیوپی تنهاگذاشتی رفتی انصاف بود ، زینب گاهی خوابت میدیدم ولی ازت بی خبربودم نمیدونستم هستی یا نیستی  گاهی ناامیدکه میشدم واسه ات فاتحه میفرستادم   حلالم کن خواهر

منم الهی شکر نفسی میاد و‌میره خخخخخ، چه خبر امروز یادم افتادگفتم بپرسم رفتی واسه خودت لاس وگاس ، واس ...

سلامت باشی گلم 

وای الهام واییی 😂😂😂😂😂😂

دورت بگردم من🥲

دستت درد نکنه خوبه خیالم راحته یکی هست فاتحه بده واسم😂🥲

تو من حلال کن این همه ذهنت درگیر بود ناراحت شدی یا هرچیز دیگه ای🥺

سلامت باشی گلم وای الهام واییی 😂😂😂😂😂😂دورت بگردم من🥲دستت درد نکنه خوبه خیالم راحته یکی هست فات ...

من دیگه نیستم همین حالا گفته باشم من حااال فاتحه فرستادن ندارم، دیگه پروشدی ،روزای تلخی بودمن تجربه اش کردم اون روزا برن واسه همیشه، ولی ایشاالله توهیچوقت تجربه نکنی ،ببین هنوزمونده از دست تو از دست تو