2777
2789
عنوان

امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 68 پست
هعیی فدات ❤️

سلام چطوری خواهرخوبی سلامتی ،حال و‌احوالت چطوره

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

[QUOTE=347088592]هعیی فدات ❤️[/QUOT خوابت رو دیدم ،توعالم خواب ایقدرکوچیک شده بودی خیلی کوچیک مثلا درحد ادم سه چهارساله، چادرمشکی عربی هم سرت بود حالت خوب بودا نه میگم خیلی خوب ولی خب بیمارم نبودی رو تخت بیمارستان بودی ولی بدبه نظرنمیومدی ،بهت گفتم ابجی چرا کوچولوشدی گفتی من دیگه همینقدرهستم همین اندازه همین شکل میمونم تا اخرعمرم من ایقدرناراحت شدم گفتم چرا ایقدرکوچولوشدی هیچی نگفتی بعدتوهمون اتاقی که بودی یه اقوام داریم اسمش خاطره هست اونم بود دخترشهیدی هست سالهاپیش وقتی ۷سالش باباش تو جبهه هم رزمش تیرمیخوره میره کمک بهش کن بلندش کن اونم شهیدمیشه الان دیگه حدود۵۰سالش هست خلاصه خاطره گفت دراتاق بندین صدام نره بیرون شروع کردروضه خوندن منم توعالم خواب ایقدرحالم گرفته بودکه توکوچولوشدی ناراحت بودم دیگه بیدارشدم تا کلی دندونام فشاردادم بهم ، بیدارکه شدم گفتم لابدهمونی که من دیدم نکنه حضرت رقیه بوده اخه همون کوچولوی و سه چهارساله ای بود یادم اومدحضرت رقیه و حضرت زینب رو خیلی قسم میدادم میگفتم هم اسمته اینم مثل تومظلوم کمکش کن شفاش بده خلاصه که یه باردیگه توعالم خواب زیارتت کردم ولی یه جور و یه شکل دیگه تعبیرش هرچه هست ایشاالله برات خیره عزیزدلم

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=347088592]هعیی فدات ❤️[/QUOT خوابت رو دیدم ،توعالم خواب ایقدرکوچیک شده بودی خیلی کوچیک مثلا د ...

هععییی الهام🥲

تعبیری نداره دیگه یا میمیرم یا کمک میکنن بهم همین 

عجیبه اگرم قراره کمک کنن دقیقا کجان؟!

هعیییی انقد فکر من نکن هر لحظه باعث ازارت باشم🥲❤️

سلام عزیزم مرسی بدنیستم خودت خوبی

منم شکر ممنون

هععییی الهام🥲تعبیری نداره دیگه یا میمیرم یا کمک میکنن بهم همین عجیبه اگرم قراره کمک کنن دقیقا کجان؟ ...

منکه به توفکرنمیکنم خودت هی هول میخوری زوری میای توخوابم، باخودم گفتم شایداطرافیان نذری برات کردن یا روضیه ای چیزی گرفتن نمیدونم والاه این فقط اومدتوذهنم

😂😂چی بگم انقدم بیکار نیستن بخوان واسه من کاری کنن

چقدر نق میزنی دخترررررر ،درخواست میدم بیا خصوصی کم‌مونده بریم توپربازدیدا ملت بخونن به ریشمون بخندن