2789
عنوان

کیا گربه دارن 😍🤔

1133 بازدید | 32 پست

سلام اولین باره میخوام ب سرپرستی بگیرم دلم نمیخواد بخرم میخوام از کجا ب سرپرستی بگیرم و اینکه بنظرتون گربه اگه چند ساعت خونه تنها باشه خرابکاری میکنه؟ روزی چند ساعت باید براش وقت گذاشت ؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توی دیوار شهرتون ببین بعضیا رایگان واگذار میکنن

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

همکارم داره...............هفته بعد هم تولدشه دعوتم کرده

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

من ۳ بار سگمو واگذار کردم ۳ بارم آوردمش از بس دوسش دارم!خیلی خستم ولی بدونش نمیتونم

قبلا یه گربه تو محل بود هر روز روزی یکی دو ساعت میومد تو حیاط غذا میخورد استراحت می کرد و می رفت طلایی بود رنگش ولی یهو غیبش زد ...

گربه رو وقتی کوچیکه بیاری پیش خودت خیلی بهت وابسته میشه ولی خرابکاری و شیطونی آنچنانی ندارد بخصوص وقتی تنهاست اگر گربه بغلی باشه ( اغلب نیستن) کل روز بغلته راهشش هم پیدا می‌کنه ولی اگر بغلی نبود دیگه حداکثر ۲ ساعت بازی 

بنظرم کلا حیوون خونگی نگیر

من خودم گربه دارم خیلی از شبا ب فکر اینکه شاید یروزی نباشه انقد گریه میکنم چشام خونی میشه خیلی بد وابستشم 

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست کدخدا نیست کدخدا نیست بلای ده ماست