dokhtar_ghamgin مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 606 عنوان دلم گرفته😓عشقم خیلی بی محلی میکنه 190 بازدید | 22 پست میگه دیگه این رابطمون نمیخوام😭لطفا فاز نصیحت نگیرید حوصلم سر میره من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣 1403/04/24 | 20:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 23814 بگو منم یه دوست پسر پولدار میخوام☹️☹️ " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
عطرنارگیل عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 328 بگو چه جالب من میخواستم زودتر بهت بگم چقدر خوب که خودت پیش کشیدی حرفشو خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت
dokhtar_ghamgin مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 606 بگو منم یه دوست پسر پولدار میخوام☹️☹️ چی؟ من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣
dokhtar_ghamgin مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 606 بگو چه جالب من میخواستم زودتر بهت بگم چقدر خوب که خودت پیش کشیدی حرفشو من اگ اینقد ادم بودم که مشکلی نداشتم من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 23814 چی؟ اینو بگو " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
dokhtar_ghamgin مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 606 اینو بگو من عاشقشموگرنه خودم بلد بودم تیکه بپرونم من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣
عطرنارگیل عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 328 من اگ اینقد ادم بودم که مشکلی نداشتم هر جور آدمی که هستی ضعیفی اگه گریه میکنی اگه میشکنی تو خلوتت بشکن تو خلوتت گریه کن اما جلو یه پسر ضعف نشون نده بدشون میاد نبینم التماسش کنی که بمونه ها خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت
عطرنارگیل عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 328 من عاشقشموگرنه خودم بلد بودم تیکه بپرونم عشق کافی نیست هر چیم عاشق باشی نمینونی کسی که نمیخواد و نگهداری بزور پس بهتره خودتو نشکنی جلوش خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت
dokhtar_ghamgin مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 606 هر جور آدمی که هستی ضعیفی اگه گریه میکنی اگه میشکنی تو خلوتت بشکن تو خلوتت گریه کن اما جلو یه پسر ضع ... فعلا که غروری برام نمونده… من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 23814 من عاشقشموگرنه خودم بلد بودم تیکه بپرونم میدونم دوستش داری .ولی وقتی به راحتی میگه تمومش کنیماحساسات تو واسش مهمنیستتو هم بهتره نقاب بی خیالی بزنی و تموم کنی " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
dokhtar_ghamgin مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 606 عشق کافی نیست هر چیم عاشق باشی نمینونی کسی که نمیخواد و نگهداری بزور پس بهتره خودتو نشکنی جلوش اخه یهویی اینطوری شد من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣
dokhtar_ghamgin مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 606 میدونم دوستش داری .ولی وقتی به راحتی میگه تمومش کنیماحساسات تو واسش مهمنیستتو هم بهتره نقاب بی خیال ... نمیتونمچرا هیشکی منو درک نمیکنهنمیتونم واقعا😭 من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣
عطرنارگیل عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 328 فعلا که غروری برام نمونده… مواظب خودت باش دختر به حرفام فک کن خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت
dokhtar_ghamgin مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 606 مواظب خودت باش دختر به حرفام فک کن تو خودت عاشق شدی؟ من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣